Barack Obama îl face dobitoc pe Kanye West

Citeste tot despre: 

Isprava rapperului american Kanye West de la ceremonia de decernare a Premiilor MTV, de duminică seara, când i-a stricat momentul de glorie al cântăreţei Taylor Swift, a fost taxată dur de tot showbiz-ul american, precum şi de fani, care l-au huiduit copios pe acesta de fiecare dată când era rostit numele său.

Iar dacă unele critici venite din partea vedetelor îl pot lăsa rece pe Kanye West, îi va fi totuşi mult mai greu să treacă peste părerea proastă pe care însuşi preşedintele american Barack Obama o are despre el şi care face deliciul a milioane de telespectatori mulţumită postului american CNN.

"Domnişoara părea o persoană foarte plăcută, tocmai îşi primea premiul, iar el ce căuta acolo? E un dobitoc", a declarat liderul de la Casa Albă în timp ce se pregătea pentru un interviu televizat.

Replica sa a fost întâmpinată imediat de hohotele de râs ale celor de pe platou, lucru ce l-a făcut pe Brack Obama să întrebe, oarecum îngrijorat, dacă scena este off the record. Cu toate acestea, camerele mergeau în acele momente, iar înregistrarea şi-a făcut imediat drum pe internet, unde are un succes nebun.

Intră AICI pentru a vedea înregistrarea.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1