Bar Refaeli, condamnată pentru evaziune fiscală. Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio e măritată cu un milionar

baza_15_bar_refaeli_1.jpg

Bar Refaeli s-a prezentat în faţa instanţei cu mască pe faţă
Foto: EPA-EFE

Nici fotomodelele internaţionale nu scapă de braţul lung al legii. Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli, 35 de ani,a fost condamnată la nouăluni de muncă în folosul comunităţii pentru evaziune fiscală.

Fotomodelul israelian a fost condamnat pentru neplata taxelor aferente încasărilor de 10 milioane de dolari. Bar a fost însoţită de tatăl e, Raffi şi de mama ei, Zipi, aceasta din urmă fiind trimisă în spatele gratiilor pentru 16 luni, de o instanţă din Tel Aviv. Bar a purtat mască pentru a se proteja de o eventuală contaminare cu virusul ucigaş, care a făcut peste 1.100 de victime în Israel.

Bar Refaeli este măritată cu milionarul israelian Adi Ezra şi a adus pe lume trei copii, pe: Liv (4 ani), Elle (2 ani) şi David, care s-a născut în ianuarie 2020. Conform Forbes, Bar Refaeli ar avea o avere estimată la 20 de milioane de dolari.

Loading...
 
 

Citește și

  • A încurcat-o! Frumoasa Bar Refaeli, una dintre cele mai faimoase fotomodele din lume, a fost interogată de poliţie joi timp de 12 ore. În final, a fost arestată împreună cu mama ei pentru evaziune fiscală.

  • Bar Refaeli, sot

    Fotomodelul Bar Refaeli (30 de ani) s-a măritat cu omul de afaceri Adi Ezra, de 40 de ani. La nunta tradiţională, care a avut loc în Israel şi a costat 330.000 de dolari, au participat 300 de invitaţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1