Băiatul lui Van Damme a fost arestat

15-ved-ext-foto-2-3-col-hepta_3091778.jpg

Van Damme, împreună cu fiul cel mai mic, Nicholas
Foto: Guliver / Splashnews / Hepta

L-a făcut de ruşine pe celebrul său tată! Nicholas, de 21 de ani, fiul lui Jean-Claude Van Damme, a fost arestat recent în locuinţa lui din Tempe, o suburbie a oraşului Phoenix, statul Arizona (SUA) .

Actorul Jean-Claude Van Damme (56 de ani) este foarte supărat. Fiul lui, Nicholas Van Varenberg, riscă ani buni de puşcărie. În noaptea de duminică, 10 septembrie, tânărul a fost protagonistul unor scene parcă desprinse din filmele lui de acţiune. Poliţiştii au răspuns unui apel de urgenţă al vecinilor care au auzit zgomote şi ţipete în locuinţa în care Nicholas se afla, după ce acesta a lovit cu putere în uşa liftului.

Zoom
Nicholas este acuzat de atac cu cuţitul şi sechestrare de persoane
Foto: Guliver / Splashnews / Hepta

 

Fiul lui Van Damme s-a enervat atunci când colegul de apartament s-a dus să deschidă uşa oamenilor legii. A luat un cuţit şi l-a ameninţat că îl omoară, dacă iese din casă. În cele din urmă, poliţiştii au plecat. Însă s-au întors după 20 de minute, fiindcă amicul lui Nicholas a reuşit totuşi să iasă din apartament şi i-a prins din urmă. Le-a povestit că fiul actorului l-a sechestrat sub ameninţarea unui cuţit. Când au revenit în locuinţa lui Nicholas, au descoperit o dâră de sânge, care provenea de la acesta, şi droguri interzise. Fiul starului a fost arestat, dar a ieşit din puşcărie plătind o cauţiune de 10.000 de dolari (circa 38.393 de lei).

S-au găsit droguri în locuinţa lui

Banii provin de la celebrul tată, care are o avere de 30 de milioane de dolari. Însă Nicholas urmează să fie judecat şi nu are cum să scape de închisoare. El este fiul lui Jean-Claude Van Damme (n.r. pe numele adevărat Jean-Claude Camille François Van Varenberg), din a patra căsnicie, cu fotomodelul Darcy LaPier, care a durat din 1994 până în 1997. Actorul a fost însurat de 5 ori şi mai are doi copii,  Kristopher (30 de ani) şi Bianca (27 de ani).

 

loading...
Loading...

Citește și