BAFTA 2019: Cel mai prost îmbrăcate actrițe. Au venit așa pe covorul roșu!

margot_robbie.jpg

Margot Robbie a dat-o în bară la BAFTA 2019
Foto: Getty

Cele mai cunoscute nume din industria filmului au fost prezente, duminică (10 februarie), la Premiile BAFTA 2019. Actrițele s-au întrecut în ținute de gală, dar unele au eșuat lamentabil.

Printre ele s-a numărat și superba actriță Margot Robbie, care a purtt o rochie neinspirată, la Royal Albert Hall, în Londra. Combinația bizară de paiete și voal nu a fost foarte apreciată de critici. Starul australian cu siguranță a întors câteva capete, dar nu datorită rochiei.

margot_robbie_bafta.jpg

Margot Robbie a purtat o ținută neinspirată la BAFTA 2019
Foto: Getty

Cel mai prost îmbrăcate vedete de la BAFTA 2019

O altă alegere nefericită a fost făcută de Rachel Weisz. În general, actrița se află pe lista celor mai bine îmbrăcate staruri, însă anul acesta nu a făcut o alegere tocmai bună. Weisz a purtat o rochie bej, plină de volănșe, cu o curea argintie în talie.

rachel_weisz.jpg

Rachel Weisz
Foto: Getty

 

Nici rochia purtată de Lily Collins nu a fost prea inspirată. Ținuta aleasă de ea este o combinație ciudată între un sacou și o rochie, care nu i-a complimentat deloc silueta.

lily_collins.jpg

Lily Collins
Foto: Getty

 

Starul din „Fresh Meat” Zawe Ashton a purtat o rochie uriașă, de culoare roz-magenta. Frumoasa mulatră a părut că înoată în ținuta mult prea mare. În picioare, actrița a ales o pereche de balerini negri. Din păcate nici coafura, nici lipsa accesoriilor nu au salvat ținuta brunetei.

zawe_ashton.jpg

Zawe Ashton
Foto: Getty

 

 

Loading...

Citește și