Avril Lavigne - de la rockeriţa rebelă, la diva sexy de pe covorul roşu. O recunoşti?

da.jpg

avril lavigne transformare artista
Adolescenta rebelă s-a transformat în divă sexy
foto: Hepta

În 2002, Avril Lavigne devenea idolul a milioane de tineri din întreaga lume. Adolescenta, numită de presă un “fenomen anti Britney Spears”, şi-a cucerit publicul cu vocea sa puternică, atitudinea rebelă şi stilul vestimentar “băieţos”.

Anii au trecut, iar blonda cu şuviţe colorate, piercinguri, nelipsitele cravate şi accesoriile cu ţinte s-a transformat într-o lady superbă.

 

Avril Lavigne a fost diagnosticată în decembrie 2013 cu boala Lyme (cunoscută mai ales ca fiind „boala muşcăturii de căpuşă”) şi o bună perioadă de timp a stat departe de lumina reflectoarelor.

hepta_3538807.jpg

avril lavigne transformare artista
Avril Lavigne (33 de ani) a purtat o rochie elegantă la evenimentul din Beverly Hills
foto: Hepta

 

Recent, artista de 33 de ani şi-a făcut apariţia la gala “Race To Erase MS” şi a făcut senzaţie pe covorul roşu, scrie Daily Mail. Avril a purtat o rochie elegantă, din mătase neagră, cu mâneci din voal şi aplicaţii argintii la nivelul decolteului. Deşi se luptă cu o boală cumplită şi face un tratament chinuitor, Avril arată mai bine ca niciodată. Cântăreaţa a optat pentru bucle lejere şi un machiaj de seară, care îi scotea în evidenţă ochii verzi.

hepta_1493637.jpg

avril lavigne transformare artista
Aşa arăta Avril Lavigne când s-a lansat
foto: Hepta

 

Artista a fost căsătorită de două ori. De ultimul soţ, cântăreţul Chad Kroeger, a divorţat în 2015, dar cei doi au rămas în relaţii bune. Mai mult, în septembrie 2017, cei doi au cântat împreună la Los Angeles.

În perioada debutului, Lavigne era cunoscută pentru stilul vestimentar „băieţos". Vezi mai jos unul dintre hit-urile cu care şi-a cucerit fanii.

Loading...

Citește și