Au topit inimile tuturor! Și-au luat mamele la Premiile Oscar 2019

bradley_cooper_irina_shayk.jpg

bradley cooper mama irina shayk
Bradley Cooper a mers la Oscar 2019 alături de cele mai importante femei din viața sa: mama și iubita
foto: Profimedia

În fiecare an, Premiile Oscar devin nu doar un eveniment de celebrare a celor mai bune filme, actrițe, efecte speciale sau decoruri și a celor mai buni actori, ci și un moment perfect pentru ca vedetele de la Hollywood să-și afișeze cele mai elegante ținute sau să arate lumii noii parteneri de viață. Iată că unii au preferat să apară pe covorul roșu alături de cele mai importante ființe din viețile lor, mamele.

Charlize Theron și mama sa, Gerda Maritz

charlize_theron_mama.jpg

charlize theron mama
Charlize Theron a luat-o la Oscar pe mama ei. Se vede de unde a moștenit frumusețea!
foto: Getty

 

Nu este pentru prima dată când Charlize Theron o alege pe mama ei drept parteneră de distracție la Osacaruri. Gerda Maritz este o adevărată forță în viața actriței, principalul motor care îi dă putere lui Charlize, dar și persoana care o ajută să aibă grijă de cei doi copii ai săi. Unde mai pui că a moștenit frumusețea de la ea!

Bradley Cooper, mama lui și Irina Shayk

Bradley Cooper a fost norocosul serii, căci a apărut pe covorul roșu cu cele mai importante femei din viața sa. La brațul lui au fost iubita Irina Shayk și mama acestuia, Gloria Campano. Nu este pentru prima dată când Gloria participă la cele mai importante momente din viața băiatului său, căci cei doi au o relație excepțională. Bradley și mama lui și-au sudat și mai tare legătura după moartea tatălui actorului, în 2011, ba chiar acesta a luat-o pe Gloria să trăiască în casa lui din Los Angeles.

După imaginile care au făcut înconjurul internetului, este clar că mama lui Bradley Cooper s-a distrat de minune la ceremonie.

Michael B. Jordan și mama lui, Donna Jordan

michael_b_jordan.jpg

michael b jordan
Michael B. Jordan, mândru alături de mama sa
Foto: arhivă personală

 

Unul dintre cei mai sexy actori ai momentului, Michael B. Jordan, a făcut furori pe covorul roșu alături de mama lui, Donna Jordan. Așa cum a scris pe Instagram, acesta s-a declarat foarte mândru de perechea sa din seara Oscarurilor. Ba mai mult, i-a promis tatălui său că va avea grijă de Donna.

Rami Malek, susținut de familie

rami_malek_familie.jpg

rami malek
Rami Malek a sărbătorit reușita alături de familie
foto: Getty

 

Rami Malek a intrat în istorie după ce a devenit primul bărbat cu moștenire arabă care a câștigat Oscarul pentru Cel mai bun actor. Alături de el au fost mai mulți membri ai familiei, dar cea mai importantă persoană prezentă a fost mama sa. Inedit a fost să-l vedem și pe fratele lui geamăn, care lucrează ca profesor.

Petrecerea pentru sărbătorirea reușitei lui Rami a continuat și în Egipt, țara de origine a părinților lui, unde rudele de acolo au izbucnit în urale întocmai ca la un meci de fotbal.

rami_malek_mama.jpeg

rami malek mama oscar
Rami Malek și mama lui, fericiți de victorie
foto: Getty

 

 

 

Loading...

Citește și

  • lady gaga oscar 2019 diamant

    Una dintre cele mai așteptate apariții de la Oscar 2019 a fost cea a lui Lady Gaga. Nominalizată pentru rolul din "A Star is Born", diva nu a plecat acasă cu această statuetă, ci cu cea pentru cel mai bun cântec original. A devenit astfel prima persoană din istorie care și-a adjudecat în același an un Oscar, un Glob de Aur, un Grammy și un premiu Bafta. Nu doar discursul emoționant și interpretarea piesei "Shallow", alături de Bradlley Cooper, au atras atenția, ci și felul în care s-a îmbrăcat și, mai ales, accesoriul de la gât: un diamant în valoare de 30 de milioane de dolari.

  • billy porter oscar 2019

    Fiecare ediție a Premiilor Oscar înseamnă și o întrecere a celor mai studiate, extravagante sau scumpe ținute. Dacă doamnele au impresionat cu rochiile create special pentru a 91-a ediție a Oscarurilor, nici domnii nu s-au lăsat mai prejos. Printre ei, cel care a întors toate capetele a fost Billy Porter, actorul din serialul "Pose" și din musicalul "Kinky Boots", care a ales să îmbine un sacou cu o rochie amplă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1