Au înflorit după divorţ

24_foto1-90-240-gettyimages-1035091532.jpg

Scarlett Johansson se simte cel mai fericită după ce a divorţat de Romain Dauriac (36 de ani) în 2017 şi i-a lăsat fetiţa de 4 ani să o crească

La 32 de ani, Scarlett Johansson are Hollywood-ul la picioare! Monica Bellucci întinereşte în loc să îmbătrânească. Halle Berry arată ca o puştoaică. Jennifer Garner este tot mai frumoasă şi mai îngrijită!

Divorţul le prieşte divelor de la Hollywood! Cel mai bun exemplu este cel al actriţei Scarlett Johansson (33 de ani). După două mariaje eşuate, cu Ryan Reynolds, între 2008 şi 2011, şi Romain Dauriac, din 2014 până în 2017, blondina arată mai bine ca niciodată. Vedeta, care are averea de 140 de milioane de dolari, se simte cel mai bine celibatară. Chiar dacă are o fiică, Rose, de 4 ani, Scarlett nu e interesată să pară o mămică dedicată numai copilului ei. Oficial, diva nu s-a putut adapta în Europa, de aceea a pus capăt căsătoriei cu francezul Dauriac. În realitate, ea a recunoscut în revista “Playboy”: “Nu-mi place să fiu femeia unui singur bărbat. Femeilor le place schimbarea, le plac nebuniile!”

De aceea, se simte atât de bine de când este din nou liberă. S-a întors la Los Angeles, unde i se oferă în continuare cele mai tari roluri în filme. În ciuda faptului că a fost implorată de Romain Dauriac să-şi retragă cererea de divorţ, Scarlett nu a vrut să audă. Ea este fiica unui architect danez şi a unei mame cinefile originară din Bronx. De mică, a fost răsfăţată şi învăţată să nu depindă de nimeni. 

 

Monica Bellucci (54 de ani) arată şi ea superb după ce a divorţat de Vincent Cassel, în 2013, după 14 ani de căsnicie. Actriţa, cu o avere de 45 de milioane de dolari, a uluit publicul în postura de fotomodel la o prezentare de modă pentru marca Dolce & Gabbana la Săptămâna Modei italiene. Pare tot mai tânără, fiindcă are mai mult timp să facă sport şi să mănânce sănătos după divorţ. De aceea, îşi păstrează un trup perfect. Nu ai crede că a adus pe lume două fete, Deva, de 14 ani, şi Léonie, de 8 ani.

Halle Berry (52 de ani) a înflorit şi ea după ce a divorţat de Olivier Martinez în 2016, după 3 ani de căsnicie. Nu are nici un rid şi are o siluetă perfectă, fiindcă are mai mult timp să aibă grijă de ea. Halle zice că după divorţ s-a apucat de box, sport care o ajută să se menţină tânără şi înfloritoare. Diva cu o avere de 80 de milioane de dolari are doi copii, Nahla, de 10 ani, şi Maceo, de 5 ani.

Şi Jennifer Garner arată tot mai bine după divorţ. Diva a finalizat divorţul de Ben Affleck în octombrie, la 3 ani după ce s-au despărţit. Are grijă de cei 3 copii ai lor, Violet, de 12 ani, Seraphina , de 9 ani şi Samuel, în vârstă de 6 ani. Însă nu e zi în care să nu facă gimnastică şi să-şi îngrijească trupul.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1