Au făcut plajă în sânii goi! Reacția unui bărbat care trecea pe acolo, neprețuită!

sani_goi_main.jpg

alina baikova andreja pejic
Alina Baikova și Andreja Pejic, în sânii goi pe o plajă din Miami
foto: Hepta

Atmosferă încinsă pe o plajă din Miami, Florida, în ultima zi din luna noiembrie. Modelul transsexual Andreja Pejic și manechinul Alina Baikova au renunțat la sutien, spre stupoarea unui bărbat care le-a cam luat la rost.

Picioare până-n gât, sâni frumos conturați, trăsături delicate. Nici n-ai spune că una dintre cele două ”gazele” care au întors privirile miercuri, 30 noiembrie, pe o plajă din Miami, era bărbat în urmă cu numai doi ani.

Andreja Pejic (28 de ani) afișa în 2014 un look androgin și declara despre sine că trăiește la limita dintre cele două sexe. Între timp, lucrurile s-au schimbat, iar acum Pejic trece drept o femeie superbă și este chiar nevoită să-și ascundă sânii de privirile curios-acuzatoare ale spectatorilor de ocazie.

andreja_pejic.jpg

andreja pejic
Andreja Pejic
foto: Hepta

 

Însoțită de Alina Baikova, Andreja a renunțat la sutien pentru o zi de plajă la malul oceanului. Gestul lor n-a fost apreciat cum se cuvine de un bărbat care trecea pe acolo și care le-a întrebat din gesturi și din priviri ce le-a apucat să se dezbrace.

sani_goi_1.jpg

alina baikova andreja pejic
Alina Baikova și Andreja Pejic, luate la rost de un bărbat pe o plajă din Miami
foto: Hepta

 

sani_goi_2.jpg

alina baikova andreja pejic
Alina Baikova și Andreja Pejic, luate la rost de un bărbat pe o plajă din Miami
foto: Hepta
Loading...

Citește și

  • sani marika italia prezentatoare

    O prezentatoare din Itallia a avut parte de un incident la ruşinos la Tv. Marika Fruscio, care e cunoscută în “cizmă” pentru ţinutele ei sumare, dar şi pentru bustul impresionant, a intrat în direct într-o rochie extrem de decoltată. Ţinuta sexy i-a dat mari bătăi de cap pe tot parcursul emisiunii.

  • topless mamaia

    De câțiva ani buni încoace, Mamaia a devenit destinația preferată pentru un weekend prelungit la mare. Aici sunt cele mai tari distracții, cele mai cochete terase și cluburi și, pe cale de consecință, cea mai mare concentrație de apariții sexy și sâni dezgoliți de pe litoralul românesc.