Atac cu drone la Prințul Harry! Meghan Markle și soțul ei stau închiși în casă din cauza asta

printul_harry_si_meghan_markle.jpg

Meghan Markle, 38 de ani și Prințul Harry, 35 de ani sunt îngrijorați de numărul mare de drone care îi spionează
Meghan Markle, 38 de ani și Prințul Harry, 35 de ani sunt îngrijorați de numărul mare de drone care îi spionează
foto: Profimedia

De mai bine de șase săptămâni, Meghan Markle și Harry stau în casă și ies rar în curtea vilei lui Tyler Perry, din Beverly Hills, din cauza zecilor de drone și elicoptere care îi spionează. În ciuda faptului că sunt păziți strașnic de gărzi special antrenate care sunt plătite cu 7.500 de dolari pe zi, cei doi nu au putut rezolva problema dronelor pentru că legislația din California nu interzice folosirea lor deasupra unei proprietăți private.

Coșmarul de la Hollywood al Prințului Harry (35 de ani) și al soției lui Meghan Markle (38 de ani) abia a început! Un apropiat de-al celor doi a confirmat faptul că în ciuda faptului că sunt păziți de agenți extrem de bine pregătiți, ei se tem de atacul dronelor pentru că din 10 în 10 minute spațiul aerian de deasupra proprietății de 18,5 milioane de dolari a lui Tyler Perry este brăzdat de un aparat de zbor. Dronele survolează curtea casei la o înălțime destul de mică și asta îi sperie enorm pe Meghan și Harry, care se tem pentru siguranța copilului lor de un an, Archie.

Citește și:

Adio, prietenie! Kate Middleton, foc și pară din cauza lui Meghan Markle: «Au fost foarte egoiști»

Meghan Markle l-a arătat în sfârșit pe Archie. Micuțul seamănă leit cu prințul Harry

printul_harry_archie_meghan_markle.jpg

Meghan și Harry se tem ca micuțul Archie să nu pățească ceva și stau mai mult în casă, decât pe terase
Meghan și Harry se tem ca micuțul Archie să nu pățească ceva și stau mai mult în casă, decât pe terase
foto: Gettyimages

Prințul Harry și Meghan Markle, de două luni în carantină de lux

De când s-au mutat în casa mogulului care are o avere de 600 de milioane de dolari Tyler Perry, Harry și Meghan nu au liniște. Chiar dacă pozele făcute cu dronele nu pot fi vândute sau publicate în SUA sau Marea Britanie, zeci de amatori și-au făcut o obișnuință din a-i spiona pe cei doi. În ciuda plângerilor repetate, a dispozitivelor de bruiaj pe care le-au comandat, atacul cu drone a continuat. O dronă costă 1.000 de dolari, poate fi controlată de la 1-2 km distanță și zboară până la 500 de metri înălțime, având o autonomie de zbor de 15-30 de minute. Apropiații lui Meghan și ai lui Harry susțin că cei doi se tem de drone pentru că pot fi dotate inclusiv cu arme și nu se simt în siguranță decât în casă. Oricum vila lui Tyler Perry, care are o avere de 600 de milioane de dolari este dotată cu geamuri anti-glonț și are pereți securizați.

Loading...

Citește și