Asta e bună: nici n-a divorţat bine că Jennifer Aniston şi-a şi găsit iubiţel!

hepta_3650585.jpg

jennifer aniston, nou iubit, brad pitt pitt, justin theroux
Jennifer Aniston, 49 de ani
foto Hepta

Nu îi place deloc singurătatea! Jennifer Aniston, 49 de ani a anunţat în luna februarie că pune punct mariajului cu actorul Justin Theroux, de 46 de ani. Întreaga planetă îi plângea de milă simpaticei din „Prietenii tăi”, când recent Jen ne-a surprins pe toţi. Este curtată nu de unul, ci de doi frumuşei...

Cine a spus că Jennifer Aniston nu are noroc în dragoste? După două căsnicii eşuate (cu Brad Pitt şi Justin Theroux) nimeni nu mai credea că Aniston va mai avea vreo relaţie serioasă. Însă iată că zeul Cupidon i-a ieşit din nou în cale. Actriţa a reuşit să stârnească pasiuni nebănuite în colegul ei de filmări Luke Benward, care nu are decât 23 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare a producţiei lui Adam Sandler „Misterul crimei din LA”. Tinerelul seamănă cu fostul ei soţ, Brad Pitt, susţin revistele americane. Cei doi colegi au fost văzuţi de mai mulţi apropiaţi luând cina în restaurante selecte din Los Angeles şi părăsind localul pe uşa din dos.

gettyimages-515296228.jpg

luke benward, jennifer aniston divort, brad pitt, flirteaza
Luke Benward, are 23 de ani şi joacă în filmul "Misterul Crimei din LA" produs de Adam Sandler
Foto: Guliver / Gettyimages

Şi pentru ca tacâmul să fie complet, în ultimele două săptămâni, de când Brad Pitt a revenit în LA, unde filmează alături de Leo DiCaprio la ultimul film al lui Quentin Tarantino, se pare că Aniston este din nou curtată de Brad. Să nu credeţi că Justin Theroux, 46 de ani, este afectat în vreun fel de amantlâcurile fostei soţii. El îşi vede de drum flirtând cu tinerelele Petra Collins, de 25 de ani şi actriţa de Oscar, Emma Stone, de 29 de ani.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1