Asta da, costumație! Joanna Krupa a petrecut Halloweenul în sânii goi

krupa.jpg

joanna krupa
Joanna Krupa a întors toate privirile cu ținuta sa extrem de provocatoare
Foto: Instagram

Joanna Krupa (38 de ani) nu s-a temut niciodată să-și dezvelească trupul superb, iar evenimentele mondene sunt ocazia perfectă pentru ea pentru a fi cât mai provocatoare. Frumoasa actriță i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a apărut parțial îmbrăcată într-o rochie inedită.

Conform Daily Mail, Joanna Krupa a participat la petrecerea de Halloween (mai devreme cu o săptămână) organizată de revista MAXIM, pe platourile de filmare Center din Los Angeles, dar nu s-a costumat în vreo creatură înspăimântătoare, ci într-o adevărată bombă sexy.

hepta_3170422.jpg

joanna krupa
Joanna Krupa a venit în sânii goi la petrecerea de Halloween
Foto: Hepta

Actrița a purtat o rochie de culoare bej, în stil oriental, lungă, dar foarte despicată de-a lungul ambelor picioare, dar toate privirile au fost ațintite către sânii săi goi, acoperiți doar de o diademă care „curgea” de pe cap pe piept.

spl1607340_002.jpg

joanna krupa
Rochia în stil oriental i-a pus în evidență trupul superb
Foto: Splash News

Joanna Krupa a demonstrat că-și merită renumele potrivit căruia ar fi actrița contemporană cu cei mai frumoși sâni, dar aceștia nu sunt singurele sale "dotări". Pe lângă formele pline, provocatoare, Joana are și niște ochi absolut seducători

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1