Ashton Kutcher a accidentat un fan cu mașina. Ce i-a cerut bărbatul lovit

ashton-kutcher-accident-masina-fan.jpg

ashton kutcher masina los angeles
Ashton Kutcher a accidentat un fan cu maşina
foto: Hepta

Ashton Kutcher (40 de ani) a accidentat miercuri un fan cu mașina. Tânărul era pe scuter şi mergea să ia copii de la şcoală când a fost lovit de autoturismul în care se afla actorul.

Leo Marenghi are 19 ani şi în timpul liber o face pe bona pentru copiii unor prieteni. Miercuri mergea să-i ia pe aceştia de la o şcoală din Los Angeles, scrie Time. La un moment dat, a “zburat” de pe scuter şi s-a trezit pe asfalt. Cel care îl accidentase cu maşina era nimeni altul decât Ashton Kutcher.

Ashton Kutcher a accidentat un fan cu mașina

“M-am ridicat şi cel care m-a lovit a coborât rapid din maşină. Nu reuşisem să-i văd faţa. «O Doamne, îmi pare atât de rău...eşti ok?», mi-a spus acesta, iar când am ridicat privirea era chiar Ashton Kutcher”, a povestit Leo pentru Time.

Tânărul n-a mers la spital şi nici nu a chemat poliţia, ci a avut o singură doleanţă: să facă o poză cu actorul preferat. El a povestit că Ashton părea destul de îngrijorat şi l-a întrebat de mai multe ori dacă este ok.

ashton-kutcher-fan-accidentat.jpg

leo s-a pozat cu ashton kutcher
Tânărul Leo s-a pozat cu Ashton Kutcher imediat după accident
foto: Instagram

 

Leo a făcut poza mult dorită şi a urcat-o imediat pe contul de Instagram. “”Azi am fost lovit de o maşină…dar totul e ok pentru că la volan era Ashton Kutcher”, a scris tânărul lângă fotografie. Leo s-a ales cu o rană la genunchi, dar a primit în schimb poza mult dorită.

Ashton Kutcher este căsătorit cu frumoasa Mila Kunis

Mila Kunis și Ashton Kutcher au început să se întâlnească în 2012 și s-au logodit doi ani mai târziu. În octombrie 2014, actrița a născut o fetiță, Wyatt Isabelle, primul copil al cuplului. În iulie 2015, actorii s-au căsătorit, iar în decembrie 2016, Mila l-a adus pe lume pe Dimitri.

Ashton Kutcher şi Mila Kunis

Ashton Kutcher şi Mila Kunis
Ashton Kutcher şi Mila Kunis sunt căsătoriţi de trei ani
Foto: Guliver splashnews

 

Mila şi Ashton au o avere de 255 de milioane de dolari, însă au decis deja să-i dezmoştenească pe cei doi copii ai lor. EI susţin că nu vor lăsa nimic ca moştenire odraslelor lor. “Ne vom da toţi banii pentru opere de caritate. Dacă fiica şi fiul nostru îşi vor face firme, vom investi în acestea, dar nu le vom lăsa nimic ca moştenire”, a declarat în urmă cu câteva luni Ashton Kutcher, care mai spune că nu vrea copii răsfățati.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1