Ashley Judd l-a dat în judecată pe Weinstein! Actrița spune că i-a distrus cariera

daaa.jpg

ashley judd actrita harvey
Ashley Judd spune că Weinstein i-a ruinat cariera
foto: Hepta

Anul trecut, în toamnă, Hollywood-ul a fost zguduit din temelii. Mai multe actriţe şi-au făcut curaj şi au dezvăluit abuzurile la care erau supuse de Harvey Weinstein, unul dintre cei mai cunoscuţi producători de film.

Scandalul Weinstein a început în 5 octombrie 2017, după ce The New York Times şi The New Yorker au publicat articole în care mai multe femei îl acuzau pe producător de hărţuire sexuală şi viol.

harv.jpg

harvey producator acuzatii sexuale actrite
Producătorul Harvey Weinstein este implicat într-un imens scandal sexual la Hollywood
foto: Hepta
 

Ashley Judd, Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie şi Cara Delevingne sunt doar câteva dintre cele care i-au adus acuzaţii grave lui Weinstein. Actriţa Rose McGowan l-a acuzat de viol pe producătorul american. Acesta a negat acuzaţiile, spunând că toate relaţiile sexuale pe care le-a întreţinut au fost consimţite. 

hepta_3434547.jpg

ashley judd actrita harvey
Harvey Weinstein a fost dat afară din compania pe care a înfiinţat-o
foto: Hepta

 

Ashley Judd (50 de ani) l-a dat în judecată pe Weinstein pentru că i-ar fi distrus cariera după ce ea i-ar fi respins avansurile sexuale. Weinstein a fost acuzat de hărţuire sexuală şi încălcarea legii din California privind concurenţa neloială, se arată în documentele obţinute de Variety

Ashley spune că a pierdut roluri importante, după ce Harvey şi-a folosit influenţa din industria de divertisment şi a sunat mai mulţi producători care erau interesaţi să-i ofere roluri.

Regizorul filmului “Stăpânul inelelor” a declarat iarna trecută, într-un interviu, că s-a gândit să o ia în echipă pe Ashley Judd. Peter Jackson a spus că s-a răzgândit după ce a primit un telefon de la Weinstein, care l-a avertizat că "ar fi un coşmar să lucreze cu Judd".

Avocatul lui Ashley Judd a declarat că actriţa va dona toţi banii oraganizaţiei "Time's Up" (mişcare ce sprijină victimele hărţuirii sexual), în cazul în care va obţine o victorie în instanţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și