Ashley din "Tânăr şi neliniştit", terorizată de o "bestie"

eileen-davidson.jpg

Eileen Davidson joacă rolul lui Ashley Abbott în "Tânăr şi neliniştit"
Foto: Arhiva personală

Vedetele de seriale au şi ele tot felul de probleme în viaţa de zi cu zi. Eileen Davidson, Ashley din longevivul „Tânăr şi neliniştit”, a avut şi ea de bătăi de cap ca orice alt om, după ce a cumpărat un câine pentru fiul ei.

Vedeta care îi dă viaţă lui Ashley Abbott (56 de ani) din „Tânăr şi neliniştit” este la a treia căsnicie cu Vince Van Patten (58 de ani). Cei doi s-au căsătorit pe 15 aprilie 2003 şi au un fiu, Jesse. De-a lungul timpului cei doi sunt actori au jucat în diverse producţii cu scenarii parcă desprinse din cărţile poliţiste, cu răpiri, terorişti sau răzbunări, însă nu s-au gândit niciodată că un câine ar putea să le dea viaţa peste cap şi să le transforme viaţa într-un coşmar.

catelul_poznas.jpg

Câinele le-a dat mari bătăi de cap lui Eileen şi familiei sale
Foto: Arhiva personală

Cei doi soţi au decis să-i cumpere fiului lor un câine. Au luat un Terrier pe care l-au botezat Charlotte şi l-au adus acasă pentru a se împrieteni cu fiul lor şi cu întreaga familie. Însă nu au prevăzut că acesta era foarte jucăuş, chiar prea prietenos. Nu numai că sărea mereu în piscină şi rodea tot prin casă, dar o dată a sărit în braţele lui Jesse, fiul celor doi, l-a împins şi l-a dat cu capul de bara autoturismului. 

Familia a sperat că animalul se va domoli, dar nu a fost aşa. Ba chiar, el sărea şi muşca toţi cei care veneau în casă, aşa că Eileen şi soţul ei au decis să îl ducă la un antrenor şi un psiholog. 

Aşa a ajuns Charlotte să fie subiect de reportaj. Camerele de vedere nu au intimidat-o însă pe căţeluşă, care a continuat să fie la fel de neastâmpărată. Cesar Millan (46 de ani), un cunoscut antrenor mexican de câini cu probleme din SUA, a fost cel invitat ca să găsească soluţii. El i-a învâţat pe membrii familiei ce să facă cu Charlotte pentru ca animalul să nu mai fie aşa agitat. Se pare că sfaturile anternorului au fost utile, pentru că patrupedul e încă în sânul familiei.

Loading...

Citește și

  • Veşti triste! E oficial, „Tânăr şi neliniştit” va dispărea din casele românilor la începutul anului viitor, urmând să fie scos din grila postului Acasă TV. Un “cadou” neplăcut pentru fanii longevivului serial, care anul viitor va împlini 43 de ani.

  • tanar si nelinistit

    Miercuri, 30 decembrie, de la ora 14.00, Acasă Tv va difuza ultimul episod din "Tânăr şi neliniştit". Serialul i-a ținut cu sufletul la gură pe români din 1996, generații întregi de telespectatori urmărind aventurile lui Victor, Nikki, Abby sau Victoria. Pentru toți aceștia însă, ”Tânăr și neliniștit” se va sfârși înainte de Revelion, chiar dacă peste ocean se filmează în continuare.

  • Un film nemuritor, care a rezistat aproape o viaţă de om pe micile ecrane! Pe 26 martie, serialul “Tânăr şi neliniştit” împlineşte 41 de ani de la difuzarea primului episod. Cea mai iubită producţie gen soap opera ascunde o mulţime de secrete.

  • tanar si nelinistit nikki

    Joacă de 36 de ani în serialul “Tânăr şi neliniştit” şi pare că nu mai oboseşete şi a rîmas la fel. Actriţa Melody Thomas Scott (59 de ani), care îi dă viaţă celebrului personaj Nikki Newman din longevivul serial, are câteva secrete pe care le puteţi citi în continuare.