Așa merge o bombă sexy pe bicicletă! Costumul de baie, prea mic pentru formele lui Demi Rose

demi_rose.jpg

demi rose costum de baie
Sutienul ales de Demi Rose, prea mic pentru formele ei generoase
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Are 24 de ani, 1,57 m înălțime și forme care ar face-o geloasă și pe Kim Kardashian! Britanica Demi Rose nu a fost niciodată timidă cu privire la corpul ei, așa că de multe ori se pozează mai mult dezbrăcată pe rețelele sociale, unde are mai mult de 13 milioane de fani care o răsplătesc cu aprecieri. Cea mai recentă apariție nu s-a petrecut numai pe Instagram, ci și pe plaja din Venice Beach, CALIFORNIA.

Focoasa brunetă a ieșit la plimbare cu bicicleta în însorita Californie. Nu oricum însă. Nu a apelat la costume de protecție și nici la cască, ci a ales un costum de baie care pare cu câteva numere mai mici. Sânii imenși erau mai mult descoperiți, dar asta nu a părut să o deranjeze vreun pic pe Demi, care tocmai din imaginea ei de bombă sexy câștigă sume considerabile.

demi_rose_costum_de_baie_pe_bicicleta.jpg

demi rose in costum de baie pe bicicleta
Demi Rose a ales un costum de baie roz pentru plimbarea pe bicicletă
Foto: arhivă personală

 

Ea a strâns o avere de două milioane de dolari între 2017 și 2019 plimbându-se în Mexic, Italia, Franța, Spania și Australia și participând la diferite ședințe foto care promovau stațiuni estivale, motociclete sau colecții de lenjerie intimă.

Demi Rose a fost cuplată cu rapperul Tyga în 2016 și această relație a scos-o din anonimat. A fost curtată pe pagina ei de Instagram de Justin Bieber și a acceptat să apară în mai multe videoclipuri în 2017 și 2018. 

Aparițiile controversate ale lui Demi Rose au făcut furori, mai ales în online. Nu puține au fost momentele în care aceasta a apărut mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată la evenimente și nu de puține ori s-a pozat în poziții sexy și provocatoare, dezbrăcată complet.

Loading...

Citește și