Așa fac bogații? Și-a pipăit nevasta pe fund, la nuntă, în văzul lumii!

david.jpg

Mirele și-a pipăit nevasta în văzul lumii
Instagram

La nunți se aplică o regulă de aur: ține de etichetă să nu porți nimic care ar putea s-o eclipseze pe mireasă! Starurile, însă, nu țin cont de tradiție și, deseori merg la nunți de parcă ar lua cu asalt cluburile de noapte.

Așa s-a întâmplat în acest weekend când, miliardarul David Grutman (35 de ani) s-a căsătorit cu modelul brazilian Isabela Rangel (24 de ani). Evenimentul a avut loc la Miami și a strâns toată crema celebrităților care ocupă primele pagini ale tabloidelor.

Kim și Kourtney Kardashian, Larsa Pippen (soția fostului baschetbalist Scottie Pippen), cântăreața Gabrielle Union, Stacey Keibles, și top modelele Nicolle Lobo și Shanina Shaik și-au etalat fără rușine picioarele și sânii în fața camerelor. Toate au fost îmbrăcate în rochii de culoare neagră, de parcă și-ar fi vorbit înainte de petrecere.

Cu atâtea decolteuri și femei frumoase, atmosfera s-a încins, dovadă stând aceste imagini publicate de vedete pe conturile lor de Instagram.

pipen.jpg

Mireasa Isabela Ranger, pozată alături de Larsa Pippen, soția fostului star NBA Scottie Pippen și Kourtney Kardashian
Instagram

mana.jpg

Kim Kardashian a publicat această imagine pe Instagram în care Larsa Pippen se pipăie pe picioare în văzul lumii
Instagram
Loading...

Citește și

 • kim kardashian goala

  Cu toate că nu este o experiență nouă pentru ea, Kim Kardashian (35 de ani) s-a fotografiat complet goală și a publicat poza pe o rețea de socializare. Vedeta a dat nașterea unui băiețel în urmă cu 13 luni și se pare că a ținut să arate tuturor că trupul ei nu a suferit nicio transformare.

 • kim kardashian sani banda adeziva

  Celebra Kim Kardashian (35 de ani) uimește din nou cu sânii ei dezvăluind fără resentimente care este secretul ei pentru un asemenea bust de invidiat. Vedeta Tv mărturisește că „trebuia” să își împărtășsească secretul sânilor ei și crede că deși e un truc destul de dificil, merită tot efortul. Rezultatul este absolut uimitor.

 • Kim

  Kim Kardashian (35 de ani) este una dintre cele mai cunoscute și bârfite starlete din lume. A devenit cunoscută deodată cu apariția unei casete în care făcea sex cu un fost iubit, apoi viața ei a luat o turnură total diferită pentru că a devenit vedetă de reality show. Astfel, zilele ei normale au fost documentate și arătate lumii întregi, iar asta se întâmplă deja de ani buni.

 • kylie jenner sora kim kardashian

  Anual, în luna aprilie, în Deșertul Colorado, din California, mai exact în Valea Coachella, are loc un festival de muzică și arte. Acesta devenit în ultimii ani un loc unde celebritățile petrec de dimineața și până seara și unde își afișează ținutele scumpe, mai mult sau mai puțin sumare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1