Aşa arată rochia pentru care modelul Ngoc Trinh va plăti daune statului vietnamez

ngoc-trinh-cannes2019.jpg

ngoc trinh
Ngox Trinh a fost desemnată "cel mai fotrogenic model al anului 2015"
Foto: AFP

Modelul vietnamez Ngoc Trinh, în vâsrtă de 28 de ani, riscă să plăteascp scump pentru alegerea vestimentară pe care a făcut-o la Festivalul de Film de la Cannes. Tânăra a purtat o rochie extrem de transparentă, pe dedesubtul căreia nu a avut lenjerie intimă, lucru care i-a deranjat teribil pe cei din Guvernul vientamez, dar şi pe oamenii de rând din Vietnam, ruşinaţi profund de modul în care aceasta s-a expus pe covorul roşu.

Superbul manechin Ngoc Trinh s-a aflat în centrul atenţiei cu o rochie care nu a lăsat prea multe imaginaţiei. Prezentă la ecranizarea filmului „A hidden Life”, la cea de-a 72-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, Ngoc Trinh a fost printre preferatele fotografilor prezenţi la eveniment şi a pozat îndelung, afisând un zâmbet ştrengar. Ngoc Trinh este unul dintre cele mai cunoscute modele vietnameze, iar în 2015 a fost numit cel mai fotogenic supermodel din Vietnam.

ngoc-trinh-cannes.jpg

ngoc trinh
Ngoc Trinth a purtat o rochie provocatoare la Cannes
Foto: GettyImages

Se pare că nu toţi oamenii au fost la fel de impresionaţi de rochia modelului precum fotografii, căci Guvernul vientamez s-a autosesizat şi a etichetat alegerea vestimentară făcută de tânără ca fiind una ruşinoasă şi total nepotrivită, relatează mirror.co.uk. Apariţia ei a cauzat revoltă şi indignare în rândul oficialilor şi a locuitorilor din Vietnam, iar Guvernul se gândeşte cât se poate de serios să o amendeze pe tânără pentru căa  purtat rochuia, dar şi pe designer pentru faptul că a creat ceva atât de revoltător. Ministrul Culturii, Sportului şi Turismului a declarat că "rochia a fost cu siguranţă nepotrivită. A fost aleasă în total dezacord cu valorile culturii vietnameze, iar oamenii nu ar trebui să rămână tăcuţi în faţa unui asemenea comportament necivilizat", informează mirror.co.uk.

ngoc_trinh.jpg

ngoc trinh
Tânăra riscă să fie amendată de statul vietnamez pentru rochia pe care a purtat-o la Cannes
Foto: AFP

Pe de altă parte, fotomodelul refuză să îşi ceară scuze sau să îşi schimbe părerea pe care o are despre gestul său. "Mă mândresc foarte mult cu alegerea pe care am făcut-o. Nu îmi pasă dacă oamenii o critică, căci eu m-am simţit frumoasă în acea rochie, iar ea a făcut o impresie bună pe covorul roşu de la Cannes", a fost răspunsul tinerei.

Citeşte şi

Fotografii de la Cannes au rămas șocați! Modelul Ngoc Trinh, fără lenjerie intimă într-o rochie transparentă

Cea mai îndrăzneață ținută de la Cannes! Supermodelul Anja Rubik a venit fără sutien pe covorul roșu

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1