Aşa arată Kim Basinger, Gerard Butler şi Mila Kunis în realitate. Tu i-ai recunoaşte?

kim-basinger.jpg

Kim Basinger e la patru ace la gale, dar în viaţa de zi cu zi nu e atentă la ce pune pe ea
Citeste tot despre: 

Sunt de nerecunoscut în viaţa de zi cu zi! Actorii Kim Basinger, Gerard Butler şi Mila Kunis uluiesc publicul atunci când îşi fac apariţia pe covorul roşu. Însă, când sunt surprinşi pe stradă, sunt neîngrijiţi.

Nu ai zice că sunt vedete de la Hollywood! Celebra actriţă Kim Basinger, de 65 de ani, binecunoscută din filmul “9 săptămâni şi jumătate”, a fost surprinsă recent, cu un aspect jalnic, în Los Angeles. Vedeta, cu o avere de 40 de milioane de dolari, era nemachiată, cu părul nearanjat şi nevopsit. Părea şleampătă într-un tricou lălâu şi cu pantaloni de trening. Kim a fost măritată cu Ron Snyder, între 1980-1989, şi cu Alec Baldwin, din 1993 până în 2002. Din al doilea mariaj are o fată, Ireland, de 23 de ani. Actorul Gerard Butler (49 de ani), care apare sexy şi mereu elegant la evenimentele publice, se comportă ca un bărbat needucat pe stradă. Starul care s-a împăcat din nou cu iubita sa, Morgan Brown, cu care are o relaţie cu năbădăi de patru ani, nu s-a sfiit, recent, să se schimbe de costumul de surf într-un tricou, în văzul tuturor, în timp ce se afla în Malibu. El are o avere de 30 de milioane de dolari.

Nici actriţa Mila Kunis (36 de ani) nu arată mai bine atunci când este surprinsă pe stradă. Nici nu mai seamănă cu imaginea sa de pe covorul roşu, unde se prezintă întotdeauna ca o divă. Ea şi-a dezamăgit fanii care au întâlnit-o nu demult la cumpărături în Burbank, oraş din California. Vedeta, cu o avere de 65 de milioane de dolari, era îmbrăcată în blugi largi, cu un pulover gri, lălâu, nemachiată şi nepieptănată. Mila este căsătorită cu actorul Ashton Kutcher, din 2015, şi au împreună doi copii, o fetiţă, Wyatt, de 5 ani, şi un băiat, Dimitri, de 3 ani. 

 

Loading...