Aşa arată acum actorii din «Singur acasă». Au trecut 30 de ani de la lansare

kevin_macalay_culkin_1.jpg

Macaulay Culkin, era un puşti simpatic de 10 ani
Fotografii: Profimedia/ Gettyimages

Incredibil! Cea mai frumoasă comedie de Crăciun, ”Singur acasă”, a împlinit 30 de ani de la lansarea sa, la 16 noiembrie 1990. Iată cum arată acum actorii care au făcut-o celebră.

Deşi e deja veche, încă adună în faţa televizoarelor toată suflarea în perioada Sărbătorilor de iarnă.

macalay_culkin_1.jpg

Acum are 40 de ani şi pe chipul lui încă se vede că a făcut abuz de droguri

Cu prilejul aniversării, Disney+ pregăteşte o nouă versiune a filmului, în care se zvoneşte că va juca şi Macaulay Culkin, care în comedia din 1990 era un copilaş simpatic, numit Kevin, iar acum are 40 de ani.

mama_catherine_o_hara_1.jpg

Catherine O’Hara era în film mama lui Kevin

Ca să apară în noul film, el ar fi primit 3,3 milioane de dolari. După cum se ştie, gloria obţinută când era mic nu i-a fost de folos lui Macaulay când s-a făcut mare.

catherine_o_hara_1.jpg

În prezent, Catherine are 66 de ani şi joacă într-un serial de succes

El are în prezent o avere de numai 18 milioane de dolari din cauză că a luat-o razna cu abuzul de droguri. Din fericire, până la urmă s-a potolit. Recent, a fost distribuit în filmul ”American Horror Story”.

Actorul principal revine într-o nouă versiune

Catherine O’Hara (66 de ani), care a fost mama lui Kevin, a jucat în multe filme după ”Singur acasă”, între care ”Waiting for Guffman” şi ”Orange County”. Anul acesta a luat premiul Emmy pentru rolul din serialul ”Schitt’s Creek”. 

harry_joe_pesci_1.jpg

Joe Pesci, binecunoscut pentru rolul hoţului Harry

John Heard, care a fost tatăl lui Kevin în această comedie, a jucat de asemenea în alte filme până la moartea sa din iulie 2017, la 71 de ani.

joe_pesci_1.jpg

Astăzi, Pesci are 77 de ani şi a fost laureat cu Oscar

Joe Pesci, celebru pentru rolul hoţului Harry din ”Singur acasă”, are azi 77 de ani şi e un mare star. În 1991, a luat Oscarul pentru rolul din ”Goodfellas”. Daniel Stern, care joacă rolul celuilalt hoţ, Marv, are acum 63 de ani.

marv_daniel_stern_1.jpg

Daniel Stern, simpaticul hoţ Marv

A jucat şi el în alte filme, între care şi ”James vs. His Future Self”, după ”Singur acasă”. Devin Ratray, durduliul frate mai mare şi nesuferit Buzz, al lui Kevin, din celebra comedie, arată azi de nerecunoscut.

daniel_stern_1.jpg

Acum Stern are 63 de ani şi are multe filme la activ

Are 43 de ani şi a jucat în multe filme, inclusiv în serialul ”Lege şi ordine”. Fratele lui Macaulay, Kieran Culkin, copilul care uda patul în ”Singur acasă”, are acum 38 de ani, a mai jucat în alte filme şi în 2019 a fost nominalizat la Globul de aur pentru rolul din filmul ”Succession”.

 

Loading...