Are sau nu lenjerie intimă? Rochia lui Nicole Scherzinger care i-a făcut pe toţi să se uite de două ori

nicole.jpg

nicole
Nicole Sherzinger
foto:Getty Images

Specialiștii în modă au stabilit la finalul anului 2016 că rochiile care vor face furouri în anul 2017 vor fi cele din zale, cu aspect metalic. Cum Nicole Scherzinger este o adeptă a modei și își face temele mereu, aceasta s-a documentat și a făcut furori cu un astfel de outfit la Brit Awards.

Ce-i drept, pe covorul roșu artista și-a făcut apariția într-o rochie tip sacou, asortată cu o pereche de cizme înalte, din același material.

nicole.jpg

nicole
Nicole Sherzinger pe covorul roșu la Brit Awards
foto:Getty Images

Însă, la after party, Nicole a întors toate privirile cu ținuta purtată. Rochia spectaculoasă cu decupaje, marca Julien Macdonald, a făcut senzație printre participanți, punându-i trupul  de zeiță în valoare.

nicole-s.jpg

nicole
Nicole Sherzinger la after party
foto:Getty Images

Cântăreața pare mereu sigură pe ea și n-ai crede că a vut parte de câteva nemulțumiri legate de aspectul său fizic. Într-un interviu acordat celor de la VH1, artista a mărturisit că s-a luptat cu bulimia, cât timp a făcut parte din trupa Pussycat Dolls. Nicole este una dintre cele mai atractive și invidiate cântărețe din showbizz, de aceea și-a șocat fanii cu aceste mărturisiri. "Pur și simplu mă uram. Eram foarte dezgustată și jenată de mine însămi. Mă simțeam atât de singură. Făceam parte dintr-o trupă, dar nu m-am simțit niciodată mai singură în viața mea".

Nicole Scherzinger nu a întâmpinat obstacole doar pe plan personal, ci și pe plan professional. Aceasta povestește cu dezamăgire că a ratat rolul C.J. Parker din serialul Baywatch, în care a fost distribuită fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, Kelly Rohrbach. ” Începusem să fac sport zilnic, să fiu în formă maximă, pentru că îmi doream să fiu noua fată Baywatch", a spus Nicole.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1