Are 51 de ani, iar sânii ei arată perfect. Nu-i de mirare că-și lasă sfârcurile la vedere

halle_berry_main.jpg

halle berry
Fotografii n-au putut rata această apariție incredibil de sexy
foto: Getty Images

Covorul roșu de la Festivalul de Film de la Toronto s-a transformat miercuri seară, 13 septembrie, în scena unei defilări mai fierbinți decât sunt obișnuiți cinefilii. Halle Berry a apărut într-o bluză foarte decoltată, din dantelă.

Spre deliciul fotografilor, actrița de 51 de ani nu a purtat sutien. Toată numai un zâmbet, cu o siluetă de vis, Halle Berry a arătat mai sexy ca niciodată pe covorul roșul al Festivalului de Film d ela Toronto. Actrița a prezentat filmul ”Kings”, cel mai recent lungmetraj al regizoarei Deniz Gamze Ergüven, care spune povestea taximetristului Rodney King, bătut de polițiștii din Los Angeles în martie 1991.

 Halle Berry a ales pentru această ocazie o ținută incredibil de sexy, care a lăsat prea puțin loc imaginației. Actrița a pășit pe covorul roșu îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri și o bluză înflorată din dantelă, cu un decolteu adânc, în V, care oferea vedere la sânii neprotejați de sutien.

halle berryZoom
Halle Berry, sexy la Festivalul de Film de la Toronto
foto: Getty Images

 

E drept că Halle Berry are cu ce se mândri. Sânii naturali, pe care actrița are grijă să-i tonifice cu ajutorul exercițiilor recomandate de un antrenor personal, nu-i trădează deloc vârsta. Câștigătoarea unui premiu Oscar poate concura oricând la acest capitol cu o tânără de 20 de ani. și nu doar la acest capitol!

halle berryZoom
Sânii actriței Halle Berry, vizibili în toată splendoarea lor prin bluza din dantelă
foto: Getty Images
loading...
Loading...

Citește și