Matthew Perry, distrus de boală, droguri și alcool, a ieșit la agățat. Unde a fost depistat actorul din "Friends"

matthew_perry.jpg

matthew perry in new york
Matthew Perry, surprins pe străzile din New York. Avea privirea pierdută și era îmbrăcat neglijent
foto: Profimedia

Multe și nebănuite sunt căile celebrității! Serialul de succes ”Prietenii tăi” începuse filmările înainte de epidemia de COVID-19 pentru un nou sezon. Însă pandemia mondială a înghețat proiectul, fapt ce i-a dat peste ca pe actori. Așa că după ce a rămas fără loc de muncă, fără iubită, Matthew Perry, în vârstă de 50 de ani, și-a făcut cont pe o rețea de matrimoniale și a ieșit la ”agățat”.

Actorul american Matthew Perry, de 50 de ani, a început să își caute iubită la matrimoniale. Conform US Weekly, Perry și-a reactivat contul de pe rețeaua Raya. El a fost cuplat timp de doi ani cu Molly Hurwitz, de 29 de ani, care este impresar și agent de talente. S-au despărțit recent, așa că a ieșit din nou la vânătoare. Actorul are o avere estimată la 120 de milioane de dolari și a avut probleme cu alcoolul în ultimii cinci ani. Se pare că despărțirea de Hurwitz s-a produs din cauza acestui viciu.

Matthew Perry a fost la un pas de moarte

După anii 1990, Perry a început să se îndoape cu Vicodin, amfetamine, metadonă și mult alcool. A slăbit în 2000 aproape 18 kilograme, iar apos s-a îngrășat 25. Nu a mai fost căutat pentru nici un rol și a fost cât pe ce să piardă cetățenia americană și să fie trimis înapoi în Canada, după ce a fost arestat pentru posesie de droguri de înalt risc. În iunie 2018, interpretul lui Chandler din ”Prietenii tăi” fost la un pas de moarte din cauza unei perforări gastrointestinale care l-a ținut pe patul de spital timp de trei luni. Conform presei americane, după ce a fost dat afară de la dezintoxicare, Matthew Perry a reînceput să bea. El a fost plătit cu 150.000 de dolari per episod în perioada în care a jucat în ”Prietenii tăi”.

matthew_perry.jpg

Matthew Perry, de 50 de ani, se confruntă de ani buni cu alcoolismul și dependența de droguri
Matthew Perry, de 50 de ani, se confruntă de ani buni cu alcoolismul și dependența de droguri
foto: Profimedia

Citește și:

Ce fac acum actorii din «Prietenii tăi». Au trecut 15 ani de la finalul serialului

Serialul «Prietenii tăi» revine într-o nouă formulă, dar nu la TV

foto2_45_70_friends_1994.jpg

1994 - Serialul a debutat cu un succes enorm în SUA

”Prietenii tăi”, serialul unei generații

Sitcomul american a fost difuzat de NBC începând cu 22 septembrie 1994 şi până în 6 mai 2004. Serialul spune povestea unui grup de şase prieteni care stau în Manhattan. În total au fost turnate 236 de episoade, grupate în 10 sezoane. Ultimul episod a fost vizionat de 52,5 milioane de spectatori. Alături de Perry, în serial au mai apărut: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) şi David Schwimmer (Ross).

Loading...

Citește și

  • Pe modelul fetelor din "Totul despre sex", vedetele din celebrul serial "Prietenii tăi" se vor reuni pentru a da lovitura la box-office cu o peliculă ce vine în continuarea serialului.

  • Nu este o simplă bârfă faptul că Jennifer Aniston pare să îşi fi găsit consolarea în braţele mai tânărului ei coleg de breaslă, Orlando Bloom.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1