Apetitul sexual al lui Marlon Brando și aventurile sale homosexuale

james_deen.jpg

marlon brando homosexual
Brando a avut sute de iubiți și iubite
Foto: Getty

Marlon Brando a fost o figură emblematică a cinematografiei mondiale, dar și un amant scandalos. Actorul avea un apetit sexual greu de ținut sub control și s-a îndrăgostit pentru prima oară la patru ani, de menajera lui, Ermi. Prin așternuturile lui Brando au trecut nume mari de la Hollywood, bărbați și femei, după cum a recunoscut chiar el.

În anii `50-`60, Marlon Brandon era un sex simbol, despre care se știa că se culcase cu femei celebre precum Marilyn Monroe, Grace Kelly, Jackie Kennedy și Marlene Dietrich. Deși era cunoscut drept amantul tuturor, Brando era foarte mofturos. Nu a vrut-o pe Elizabeth Taylor pentru că avea fundul prea mic și a declarat despre Sophia Loren că îi miroasea gura „mai rău ca cea a unui dinozaur”.

Marlon Brando a iubit și bărbați

 

După cum a recunoscut chiar el, Brando s-a culcat și cu bărbați. În 1976, actorul a declarat că a avut experiențe homosexuale. Printre presupușii iubiți ai lui Marlon Brando se numără James Dean, Cary Grant, Rock Hudson și Laurence Olivier.

Apetitul sexual care îl făcea pe Brando să aibă câte cinci iubite în același timp a fost stârnit de menajera lui, Ermi, atunci când avea doar patru ani.

„În timpul zilei, ne jucam constant. Noaptea dormeam împreună. Ea era dezbrăcată și eu eram gol. Dormea adânc deci puteam să mă uit la corpul ei și să mă joc cu sânii ei”, a scris Marlon Brando în autobriografia sa „Songs My Mother Taught Me”.

Când Ermi s-a căsătorit, Brando a rămas marcat și s-a simțit părăsit. El a susținut că obsesia lui pentru sex a fost stârnită de acest episod. Marlon era adorat de femei, dar nu putea să se implice în relații deoarece era infidel. În cartea biografică „Brando’s Smile”, autoarea Susan Mizruchi a scris: „Nevoia lui de sex era o dependență și îi acapara majoritatea timpului. Voia să fie iubit de femei, dar le frângea inimă pentru că nu era deloc loial”.

Cine a fost Marlon Brando

  • marlon brando
    Marlon Brando și Sophia Loren, la un cinematograf din Roma, în anul 1954
    Foto: Getty
  • Maximize

1/1

Marlon Brando s-a născut pe 3 aprilie 1924, în Omaha (SUA). A fost singurul fiu al unei foste actrițe și al unui fabricant de pesticide. A avut o fire rebelă încă din adolescență. A fost examtriculat de la liceu când avea 16 ani pentru că s-a plimbat cu motocicleta pe holurile școlii. Brando renunțat la Brodaway când avea 26 de ani. Primul său rol într-un film a fost un medic paraplegic, în „The Men”. Succesul a venit în rolul lui Stanley, în filmul „A streetcar named Desire”, pentru care a fost nominalizat la Oscar. A devenit cel mai râvnit bărbat, după ce a jucat în „The Wilde One”. Marlon Brando a luat premiul Oscar pentru „On the Waterfront”.

În anul 1972, Brando joacă rolul lui Don Corleone în filmul lui Francis Coppola „The Godfather” și a fost distins cu încă un premiu Oscar pentru interpretarea magistrală.

Un fiu criminal și o fiică sinucigașă

73400894.jpg

marlon brando fiica
Cheyenne Brando s-a sinucis în anul 1995
Foto: drew-fuller.com

 

În viața privată nu a avut același succes . A avut sute de iubiți și iubite, trei căsnicii și 11 copii. Cel mai mare regret al lui Marlon Brando a fost un episod crunt, care s-a petrecut în anul 1990. Fiul său Christian l-a omorât pe iubitul surorii lui, Cheyenne. Cinci ani mai târziu Cheyenne s-a sinucis. Marlon Brando s-a învinovățit pentru această tragedie, considerând că stilul său de viață i-a afectat pe copiii lui. Actorul s-a simțit dărâmat atunci când fiul lui a fost arestat, iar fiica lui s-a sinucis. În ultimii ani de viață, Brando a fost depresiv și susținea că i-a dezamăgit pe Cheyenne și pe Christian.

brandomug.jpg

marlon brando fiu
Christian Brando a murit în 2008, la vârsta de 49 de ani
Foto: thesmokinggun.com

 

Ultimul lui rol a venit cu doar câteva săptămâni înainte să moară, la vârsta de 80 de ani. El a fost vocea personajului „Mrs Sou”, în animația „Big Bug Man”.  Marlon Brando a încetat din viață pe 1 iulie 2004.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1