Apariţie de infarct! Ce vedetă s-a îmbrăcat aşa la un eveniment

1.jpg

demi rose bomba bruneta instagram
Bruneta de 22 de ani are 5,5 milioane de fani pe Instagram
foto: Instagram

Are 5,5 milioane de fani pe Instagram şi a devenit cunoscută după o aventură cu rapperul Tyga. Este considerată cea mai îndrăzneaţă vedetă britanică, ceea ce nu ne miră dacă stăm să ne uităm la apariţiile ei de la evenimente sau la pozele pe care le postează pe site-urile de socializare.

Are doar 1,57 m, însă un trup de milioane. Trup cu care i-a înnebunit pe internauţi, care i-au dat follow instant pe Instagram.

rerdtr.jpg


Demi Rose își etalează mai mereu formele apetisante pe internet
foto: Instagram

Demi Rose (22 de ani) se bucură de un succes nebun în mediul online şi ştie cum să-şi ţină fanii aproape. Abonată a publicațiilor mondene, bruneta adoră să pozeze sexy şi să-şi etaleze sânii sau posteriorul atunci când merge la evenimente.

daaaa1.jpg

demi rose bomba bruneta instagram
Demi Rose a atras toate privirile cu decolteul ei generos
foto: Instagram

 

Asta s-a întâmplat şi la petrecerea organizată de “Sixty6 ”, de la Sanctum Soho Hotel, din Londra. Modelul şi-a făcut apariţia într-o rochie mulată neagră, cu un decolteu ameţitor.

Rochia, extrem de decupată, abia îi acoperea sânii imenşi. Demi a atras toate privirile la eveniment şi a pozat provocator pentru fotografi. Cu siguranță, această apariţie îi va aduce un nou val de fani.

dgfghdf.jpg

demi rose bomba bruneta instagram
Bruneta a pozat şi goală
foto: Instagram

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și