Anya Taylor-Joy așteaptă un nou sezon The Queen’s Gambit”

ana_taylor_joy.jpg

Rolul i-a adus un Glob de Aur
Era la un pas să se lase de actorie când a primit rolul
Foto: Instagram

Anya Taylor-Joy așteaptă un nou sezon The Queen’s Gambit”, după marele succes pe care l-a avut primul sezon. Actrița a dezvăluit că 62 de milioane de persoane au văzut serialul în primele 28 de zile de la lansare.

Anya Taylor-Joy (25 de ani), care a devenit cunoscută pentru filmul ”The Queen’s Gambit”, spune că așteaptă să joace într-un a doilea sezon al acestui serial care s-a bucurat de mare succes. Ea a povestit că aproape se lăsase de actorie când a apărut marea șansă să obțină rolul Beth din ”The Queen’s Gambit”, care i-a adus un Glob de Aur. Anya nu exclude acum să joace în al doilea sezon al filmului.

Ea este noua Furiosa din ”Mad Max”. Cine este tânăra de 24 de ani care a dat-o la o parte pe Charlize Theron?

A făcut dezvăluirile în revista ”Elle”

Anya Taylor-Joy a făcut dezvăluirile într-un interviu pe care l-a oferit recent pentru revista ”Elle”. ”Ar fi o nebunie să spun că nu va fi al doilea sezon”, a mărturisit ea, adăugând că ar regreta această oportunitate. Ea a povestit că speră ca povestea să continue din punctul în care a rămas, iar Beth să petreacă un timp cu Benny în Rusia. Anya Taylor-Joy așteaptă un nou sezon The Queen’s Gambit”, după marele succes pe care l-a avut primul sezon.

 

Loading...