Anthony Hopkins și-a dezvăluit marile regrete. ”Nu poți să schimbi lucrurile care au fost"

Anthony Hopkins

Anthony Hopkins nu vrea să se mai împace cu fiica sa
regretă mult că a fost bețiv
Foto: Instagram

Anthony Hopkins și-a dezvăluit marile regrete într-un nou interviu. Regretă că a băut mult la viața lui și faptul că și-a părăsit unicul copil.

Actorul Anthony Hopkins (83 de ani) și-a dezvăluit marile regrete într-un nou interviu acordat pentru ”The Sunday Times Magazine”, între care cel mai mare este că timp de 15 ani nu și-a văzut fiica. El nu vrea să spună niciun cuvânt despre relația sa cu fata lui, cântăreața de jazz Abigail Hopkins, în vârstă de 52 de ani. ”Nu poți să schimbi lucrurile care au fost. Trebuie să-ți trăiești viața fără să mai privești înapoi”, a spus actorul binecunoscut datorită rolului din filmul ”Tăcerea mieilor”.

Anthony Hopkins stă de 264 de zile izolat în casă din cauza pandemiei. Iată cum a reușit să nu înnebunească

Anthony Hopkins: «La 80 de ani, nu mai am chef să mă împac cu fiică-mea»

Și-a părăsit fiica pe când aceasta avea 1 an și 2 luni

Abigail Hopkins este fiica din prima căsătorie a actorului, cu Petronella Barker. Cei doi au divorțat, iar starul și-a părăsit fiica pe când avea numai un an și două luni. Timp de 15 ani nu a mai văzut-o pe unica lui fată. Abigail a fost dependentă de droguri în adolescență și a avut gânduri de sinucidere. A fost la un pas de a-și pune capăt zilelor, a mărturisit ea într-un interviu. În 1990, a reluat relațiile cu tatăl ei și a primit mici roluri în filme. Abigail a apărut în zece filme și documentare de televiziune. Totuși, ei nu-și mai vorbesc acum. În 2018, Anthony Hopkins a spus că nici nu știe dacă are nepoți. Anthony Hopkins și-a dezvăluit marile regrete într-un nou interviu.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1