Angelina şi Brad se ceartă pentru pensia alimentară

a124-g-foto-1-3-col-gettyim.jpg

Angelina se plânge că Brad nu a plătit pensia alimentară de un an şi jumătate
Foto: Guliver Getty Images

Din nou în război! Angelina Jolie l-a acţionat în justiţie pe Brad Pitt pentru că nu a plătit pensia alimentară pentru cei 6 copii ai lor de un an şi jumătate. Ceva bani ar fi dat, însă nu cât era stabilit.

Divorţul dintre actorii Angelina Jolie (43 de ani) şi Brad Pitt (54 de ani) a luat din nou o turnură urâtă. Ea se plânge că starul nu şi-a plătit pensia alimentară de când a început procesul de divorţ. Nu a făcut decât plăţi sporadice pentru cei 6 copii ai lor, 3 adoptaţi, Maddox, de 16 ani, Pax, de 14 ani, Zahara, de 13 ani, şi 3 biologici, Shiloh, de 12 ani, gemenii Vivienne, şi Knox, de 10 ani.

“Brad Pitt nu a plătit sumele pentru care s-au pus de acord ca pensie alimentară. Am depus o cerere la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles pentru ca să fie obligat să facă plăţile retroactiv”, a spus avocata Angelinei, Samantha Bley DeJean. Ea a adăugat că diva intenţionează să-l forţeze pe fostul soţ să grăbească încheierea divorţului până la sfârşitul lui 2018. Prietenii actorului au reacţionat imediat.

“Brad şi-a îndeplinit toate angajamentele potrivit acordurilor cu Angelina. Să sperăm că cei doi se vor putea întâlni pentru a rezolva problema”, a spus un apropiat al lui Brad.

“Actorul a plătit milioane de dolari pentru întreţinerea copiilor. A dat sute de mii de dolari în fiecare lună pentru medici, cheltuieli de călătorie şi bodyguarzii lor. Jolie vrea să-l păteze prin aceste acuzaţii ca să-l facă să piardă custodia odraslelor. Îşi doreşte să obţină doar ea, unilateral, custodia lor”, a mai spus un prieten al starului.

a224-g-foto-2-4-col-gettyim.jpg

Brad susţine că i-a dat milioane de dolari
Foto: Guliver Getty Images

Gurile rele spun că Angelina a reînceput scandalul cu Brad după ce recent au apărut zvonuri că el ar fi petrecut o noapte fierbinte în secret la Paris cu fosta lui soţie, Jennifer Aniston (49 de ani). Angelina Jolie a dat divorţ de Brad Pitt în septembrie 2016, după 2 ani de căsnicie şi 11 ani de viaţă comună.

El a mai fost însurat cu Jennifer Aniston între 2000 şi 2005. Angelina a mai fost măritată cu Jonny Lee Miller, între 1996 şi 2000, şi Billy Bob Thornton, între 2000 şi 2003.

Au un contract prenupţial beton

Dacă în privinţa custodiei copiilor se războiesc de aproape doi ani, la împărţirea averilor totul este clar. Conform contractului prenupţial pe care l-au semnat, fiecare va rămâne cu ceea ce au avut în conturi înainte de divorţ. Brad Pitt are o avere de 240 milioane $. Angelina Jolie are o avere de 160  milioane $.

Loading...