Angelina Jolie a vândut un tablou cu 11,5 milioane $. Fusese cumpărat pe când era cu Brad Pitt

medhhalion_baza_angelina_copy.jpg

Angelina avea peisajul din 2011
Citeste tot despre: 

Nu mai vrea să aibă nimic în comun cu fostul soț! Actrița Angelina Jolie (45 de ani) a vândut la licitație un tablou pictat de fostul premier britanic Winston Churchill.

Este vorba de un peisaj marocan care s-a vândut recent la licitație, la Londra, cu 11,5 milioane de dolari. Cumpărătorul, de origine belgiană, a ținut să-și păstreze anonimatul. Tabloul numit ”Turnul Moscheii Koutoubia” a fost achiziționat de Angelina pe când era împreună cu Brad Pitt (57 de ani), în 2011.

Tabloul a fost vândut de fiul fostului președinte american Franklin Delano Roosevelt, după moartea acestuia, în 1945, și a avut mai mulți proprietari înainte de a fi cumpărat de Angelina și Brad.

baza_tablou_ajjngelina_copy.jpg

Tablou pictat de fostul premier britanic Winston Churchill

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în 2016 după 11 ani de viață comună, dintre care doi ani de căsnicie.

În 2019 ei au fost declarați divorțați, dar încă mai au de împărțit bunuri comune. De asemenea încă nu s-au înțeles asupra custodiei celor 6 copii ai lor, 3 biologici, Shiloh, 14 ani, Vivienne și Knox, de 12 ani, și 3 înfiați, Maddox (19 ani), Pax (17 ani), Zahara (16 ani). Angelina are o avere de 120 milioane $, iar Brad are 300 milioane $.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1