Angelina Jolie și Keanu Reeves sunt împreună? Actorul i-a cunoscut deja pe cei șase copii

keanu-reeves-angelina-jolie.jpg

Keanu Reeves și Angelina Jolie
Angelina Jolie și Keanu Reeves formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, conform tabloidelor americane
Foto: Getty
Citeste tot despre: 

Angelina Jolie (44 de ani) s-a mutat în cartierul Los Feliz din Los Angeles, după ce a divorțat de Brad Pitt. Coincidența face ca una dintre vecinele ei să fie mama lui Keanu Reeves (54 de ani), Patricia, pe care actorul o vizitează foarte des.

Angelina Jolie și Keanu Reeves formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, conform tabloidelor americane. Ei s-au cunoscut prin intermediul mamei starului și s-au plăcut din prima. Cei doi ar fi început recent o relație, potrivit tabloidului Celebrity Insider. După divorțul de Brad Pitt, Angelina Jolie nu a mai avut niciun partener oficial, iar Keanu Reeves a declarat în nenumărate rânduri că este singur, dar disponibil. Se pare că între cei doi actori de la Hollywood a fost o atracție fizică și psihică încă de la început, iar pe parcurs au descoperit că au foarte multe lucruri în comun.

„Keanu este foarte apropiat de mama lui și o vizitează foarte des. Așa a cunoscut-o pe Angie. A fost evident o atracție și au aflat și că au lucruri în comun”, a declarat o sursă apropiată de Keanu Reeves pentru publicația Star. Potrivit aceleiași surse, Keanu Reeves i-a cunoscut deja pe cei șase copii ai Angelinei Jolie: Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani), Vivienne (10 ani) și Knox (10 ani). 

Cu toate acestea, impresarul lui Keanu Reeves susține că nu există nimic între actor și Angelina Jolie pentru că „el nu are timp de o relație”, fiind ocupat cu promovarea noului său film, „Toy Story 4”.

Angelina Jolie și Brad Pitt au divorțat în 2016

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei „Mr.& Mrs. Smith” și s-au căsătorit în 2014, după mai mulți ani de relație. Ei au împreună șase copii, trei biologici, Shiloh și gemenii Vivienne și Knoxși trei adoptați, Maddox, Pax și Zahara . În 2016, Angelina Jolie a băgat actele de divorț, acuzându-l pe Brad Pitt că a căzut în patima alcoolului și a drogurilor și că s-a purtat urât cu copiii. 

 

Citește și

Ce i-a spus Jennifer Aniston Angelinei Jolie, înainte ca Brad Pitt să o înșele cu ea

Brad Pitt se iubește cu „inamica nr.1” a Angelinei Jolie? Cine e noua curerire a starului

Loading...

Citește și

  • angelina jolie la plimbare impreuna cu zahara si cu gemenii knox si vivienne

    Lucrurile s-au așezat pentru Angelina Jolie și cei șase copii pe care actrița îi are cu fostul ei soț, Brad Pitt. După doi ani și jumătate de procese complicate de custodie și acuzații grele aruncate de ambele părți, Angelina și Brad au ajuns la o înțelegere, iar asta se reflectă în starea de spirit a copiilor.

  • Angelina Jolie, în Clumbia

    Angelina Jolie (44 de ani), trimis special al ONU pentru refugiați, a mers în weekend în Columbia, unde a vizitat mai multe familii de imigranți ilegali. Actrița a pledat pe lângă autoritățile columbiene în favoarea celor 20.000 de copii cu părinți venezueleni care riscă să devină apatrizi ca urmare a exodului determinat de criza din statul vecin.