Angelina Jolie și Jonny Lee Miller, din nou împreună? Sursele spun că flacăra dintre ei s-a reaprins

angelina-jonny.jpg

Angelina Jolie și Jonny Lee Miller au reluat legătura
Foto: Profimedia

Deși majoritatea fanilor Hollywood-ului îi vedeau pe Angelina Jolie și Brad Pitt ca fiind partenerii perfecți, iar în urma divorțului răsunător dintre cei doi, fanii încă mai sperau la o împăcare, se pare că actrița încearcă să reaprindă flăcările trecutului, însă cu alt fost soț!

Angelina Jolie și Jonny Lee Miller, din nou împreună?

Angelina Jolie (46) a fost surprinsă, recent, ieșind cu unul dintre fii săi, Pax, de la fostul său soț, Jonny Lee Miller, cu care a fost căsătorită trei ani, între 1996 și1999. Unele surse apropiate susțin că acest lucru ar însemna că vedeta a decis să se consoleze în brațele primei ei iubiri, după ce mariajul cu actorul Brad Pitt a luat sfârșit. 

Zvonurile n-ar fi tocmai neîntemeiate, având în vedere că aceasta a fost în vizită cu o sticlă scumpă de vin. „Jonny are încă un loc special în inimă pentru Angelina”, scriu deja tabloidele. Mai mult decât atât, se pare că Angelina i-a făcut acestuia două vizite în zile consecutive, prima oară fiind însoțită de un alt fiu, de Knox, în vârstă de 12 ani. Să însemne acest lucru că Angelina deja îi face cunoștință lui Jonny cu copiii ei?

Potrivit pagesix.com, Angelina și Jonny au reluat legătura pe care o aveau, urmând trendul vedetelor care se întorc la foștii lor parteneri și chiar se și împacă cu aceștia. Start-ul l-au dat Ben Affleck și Jennifer Lopez, care au fost surprinși sărutându-se, după ce cântăreața a rupt logodna cu Alex Rodriguez.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1