Angelina Jolie şi Brad Pitt trăiesc ca porcii: mâncare mucegăită şi haos în toată casa

CLIIMA20110321_0019_1.jpg

Familia Jolie-Pitt (foto: tmz.com)
Citeste tot despre: 

E clar că toate starurile au nevoie de menajere şi oameni care să le administreze casele din cauza programului încărcat, însă devine amuzant când descoperim că ceea ce vedem la MTV Cribs, unde toate vilele strălucesc, e departe de realitate.

Menajere din casa Jolie-Pitt au povestit pentru ediţia din luna august a revistei Globe prin ce coşmar trec zilnic, având grijă de vila "clanului Brangelina".

Femeile susţin că cele două staruri, împreună cu cei şase copii, trăiesc efectiv ca porcii. Cutiile de pizza zac pe jos cu zilele şi nu se ştie niciodată peste ce mâncare mucegăită dau atunci când curăţă sub canapele şi pe după dulapuri.

Ba mai mult, copiii familiei au voie să scrie pe pereţi şi ţin "războaie" cu pasta de dinţi la ordinea zilei. Dacă cei mici au o scuză, atunci Brad e de neiertat pentru neglijenţă. Întreaga vilă este împânzită de revistele şi cărţile de arhitectură, de care starul de la Hollywood este pur şi simplu obsedat.

Întregul scenariu al dezastrului este plauzibil, având în vedere că Angelina are o aversiune faţă de orice fel de ordine, regulă sau autoritate, după cum ea însăşi a recunoscut.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1