Angelina Jolie și Brad Pitt, reîntâlnire emoționantă după divorț

brangelina.jpg

angelina jolie brad pitt
Angelina Jolie și Brad Pitt vor să îngroape securea războiului
Foto: Getty

Au trecut șase luni de la divorțul unuia dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood, iar acum, Angelina Jolie și Brad Pitt s-au reîntâlnit. Cei doi par să fi îngropat securea războiului.

În ciuda numeroaselor divergențe pe care le-au avut în ultima perioadă, întâlnirea a fost planificată la inițiativa unui judecător care s-a ocupat de cazul divorțului dintre ei, dând astfel fanilor „Brangelina” speranța că s-ar putea împăca, precizează intouchweekly.com.

Este greu de spus acest lucru momentan, dar Brad Pitt „este mult mai fericit și se simte ușurat că situația nu mai este constant în obiectivul presei”, a declarat o sursă pentru revista „People”. „A fost un moment dificil, dar acum, au reușit să-și rezolve problemele. Totul se află în progres.”

În luna septembrie a anului trecut, Angelina și Brad s-au luptat pentru obținerea custodiei celor șase copii ai lor (Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Konx și Vivienne), în timp ce actorul a fot acuzat că l-a abuzat pe unul dintre ei, acesta fiind și motivul pentru care Angelina a intentat divorț. Acum, Brad pare să vadă lucruile altfel:

„A fost mereu foarte pozitiv despre ce mamă bună este Angelina, iar scopul lor era de a rezolva totul de dragul copiilor și pentru familie, iar acum conlucrează pentru a reuși acest obiectiv. El petrece mai mult timp cu copiii când se află în Los Angeles. Stă mai mult timp chiar și cu Maddox și Pax. Lucrurile chiar încep să se calmeze.”

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1