Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi vor petrece Crăciunul împreună! Se împacă de dragul copiilor

untitled.png

Foto
Angelina şi Brad au împreună 6 copii
Foto: Getty

Apropierea Crăciunului, mirosul de brad şi colindele se pare că fac într-adevăr minuni. Brad Pitt şi Angelina trec printr-o perioadă mai dificilă în urma divorţului care a avut loc în septembrie 2016, dar acest lucru nu înseamă că nu sunt capabili să îşi rezolve amiabil neînţelegerile. Angelina a semnat actele de divorţ la o lună după despărţire şi a primit custodia legalăî a celor şase copii pe care îi au împreună. Actorul s-a luptat pentru custodie, dar se pare că, recent lucrurile au devenit mult mai clare între cei doi.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au ajuns la o înţelegere de dragul celor şase copii, potrivit publicaţiei Inquistir. Vor petrece Crăciunul împreună, dar acest lucru nu înseamnă că se vor împăca, ci doar că vor încerca să interacţioneze ca o familie obişnuită, lipsită de disensiuni în perioada sărbătorilor de iarnă. Conform aceleiaşi publicaţii, Angelina Jolie este foarte înântată de faptul că fostul ei soţ va juca rolul de Moş Crăciun pentru copii lor şi nu doreşte să stea în calea intenţiei acestuia de a le dărui nişte cadouri şi câteva momente petrecute împreună.

maddox.jpg

Foto
Maddox este fiul cel mare al cuplului Brad-Jolie
Foto: Getty

Angelina l-a acuzat pe Brad Pitt de faptul că i-ar fi abuzat fizic şi psihic pe cei şase copii ai cuplului. Actorul a respins acuzaţiile şi a argumentat că este de părere că este învinuit pe nedrept, ceea ce i se pare complet umilitor. Actriţa a vorbit recent despre faptul că exită o tensiune între ea şi fostul soţ pe care a remarcat-o atunci când lucrau la un noul film împreună, numit "By the sea". Angelina a mărturisit publicaţiei The Sunday Telegraph că se concentrează mai mult asupra propriei persoane de când s-a despărţit de Brad Pitt şi reunoaşte că a pierdut câteva kilograme în urma stresului provocat de dedpărţire. Brad şi Angelina s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul filmului "Ms.&Mrs.Smith" în anul 2005, atunci când Brad încă era căsătorit cu Jennifer Aniston.

Loading...

Citește și

  • Actorul Brad Pitt (53 de ani) este foarte decis să nu se mai împace niciodată cu Angelina Jolie (42 de ani). El a început deja să flirteze cu două femei.

  • brad pitt ella purnell

    Chiar după ce se zvonise că relația dintre Brad Pitt și Angelina Jolie se îmbunătățește, showbizul este din nou zguduit de o știre controversată. Gurile rele spun că celebrul actor s-ar fi îndrăgostit de o actriță care este mai tânără cu 32 de ani decât el. În plus, mulți zic că seamănă foarte mult cu Angelina.

  • foto

    Angelina Jolie oferă indicii noi despre motivele care au stat la baza despărţirii sale de Brad Pitt. A realizat că are nevoie de mai multă iubire atunci când se ocupa de regizarea filmului său în Cambodgia, ceea ce a contribuit la decizia dificilă de a pune capăt relaţiei pe care o avea cu Pitt.

  • Încearcă să-şi revină după ce Angelina Jolie (42 de ani) a dat divorţ de el, anul trecut, în septembrie. Brad Pitt are în plan să construiască o staţiune de lux pe coasta Mării Adriatice, în Croaţia, potrivit “Evening Standard”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1