Angelina Jolie nu a renunţat la Brad! Ce spune el

Angelina Jolie Brad Pitt

Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost unul dintre cele mai urmărite cupluri de la Hollywood
Angelina Jolie şi Brad Pitt, din nou burlaci după 3 ani
Foto: GuliverGetty Images

Chiar dacă sunt, deja, din nou, burlaci amândoi, Angelina Jolie face tot ce îi stă putinţă să-l recupereze pe Brad Pitt. Nu renunţă cu nici un preţ la el.

Angelina Jolie (43 de ani) nu a renunţat la Brad Pitt (55 de ani). Ea i-a propus recent tatălui copiilor săi să se împace şi să trăiască din nou împreună. Însă actorul a refuzat-o, la 3 ani după ce ea a dat divorţ de el. Cei doi au fost oficial declaraţi burlaci de instanţă. Însă divorţul nu s-a terminat complet încă. Angelina deţine custodia temporară a celor 6 copii ai lor, Maddox, de 17 ani, Pax, de 15 ani, Zahara, de 14 ani, Shiloh, de 12 ani, Knox şi Vivienne, de 10 ani. Brad vrea să păstreze o relaţie bună cu fosta soţie de dragul lor.

Ce mult au crescut copiii Angelinei Jolie

Brad Pitt şi Angelia Jolie, întâlnire de gradul zero! Cei doi actori au petrecut trei ore împreună

Angelina şi Brad, 2 ani de bătălie în instanţă

După doi ani de bătălie în justiţie, Angelina Jolie şi Brad Pitt au ajuns la o oarecare înţelegere. Ea ar fi chiar dispusă să mai dea o şansă împăcării şi ar fi în stare să o ia de la capăt cu tatăl odraslelor sale. Se gândeşte tot mai mult numai la Brad. Însă el nu vrea să audă de viaţă comună cu Angelina. Gurile rele spun chiar că starul ar fi reluat legătura cu fosta lui soţie, Jennifer Aniston, împreună cu care s-ar fi văzut în secret de mai multe ori. De asemenea, Brad a reuşit în sfârşit să se vadă cu copiii lui, recent, după luni de zile de când nu a mai avut acces la ei. După ce au fost declaraţi, din nou, burlaci, amândoi, Angelina Jolie nu renunţă sub nici o formă la Brad Pitt.

Loading...

Citește și