Angelina Jolie l-a adoptat pe primul ei copil cu acte false? Acuzații grave

angelina_jolie_maddox.jpg

angelina jolie maddox adoptie cambodgia
Angelina Jolie l-a adoptat pe Maddox în 2003
Foto: Getty

Un asistent social din Cambodgia susține că a mințit atunci când a semnat documentele de adopție a primului ei copil, Maddox (15 ani). Mounh Sarath a scris în acele acte că este tatăl băiatului, pentru a grăbi procesul de adopție a copilului. Angelina Jolie (41 de ani) a declarat de multe ori că a încercat tot posibilul ca să-i găsească pe părinții biologici ai lui Maddox.

Se pare că actele de adopție conțin informații false. Cel puțin așa susține un asistent social pe nume Mounh Sarath. Bărbatul în vârstă de 51 de ani susține că a scris în documente că este tatăl lui Maddox Jolie-Pitt, pentru a-i ușura situația Angelinei și pentru a grăbi procesul de adopție. Actrița l-a adoptat pe primul ei copil în 2003.

„În acte, eu încă apar ca tatăl lui Maddox. Am scris inclusiv o adresă și am încă putere de decizie în calitate de tată. Angelina nu a clarificat niciodată acest aspect. A trebuit să îi schimbe numele băiatului, deci singura soluție a fost să-mi ceară ajutorul și să spun că sunt tatăl lui”, a declarat Mounh Sarath, potrivit cotidianului britanic Daily Mail.

Bărbatul nu a mai ținut legătura cu Angelina Jolie. Acesta a oferit documentele ziarului The Sun. Cu toate acestea, la acea vreme, restricțiile impuse de SUA, cu privire la adopția copiilor din Cambodgia, erau mult mai exigente. Nu există nicio dovadă că Angelina Jolie a fost conștientă de faptul că Mounh Sarath a mințit. 

„Eu sper ca țara asta să n-o mai vadă vreodată!”, a mai spus Sarath. Angelina Jolie, ambasador special al ONU, s-a îndrăgostit de Cambodgia în 2001, în timp ce filma Tomb Raider și a obținut cetățenie în 2005. Acolo l-a cunoscut și pe primul ei copil, Maddox. Adopția lui a fost aranjată de agentul Lauryn Galindo, care mai târziu a ajuns la închisoare. Femeia a fost condamnată la 18 luni de închisoare pentru falsificare de nume, certificate de naștere și locuri de naștere, în cazul unor copii din Cambodgia.

Angelina Jolie a declarat în nenumărate rânduri că a încercat să-i găsească pe părinții biologici ai lui Maddox: „N-aș fi lăsat în viața mea o mamă fără copilul ei. Nu aș adopta un copil într-un mod fraudulos”.

loading...

Citește și

  • angelina jolie maddox palat buckingham

    Miercuri seară (15 martie), Angelina Jolie (41 ani) și fiul ei cel mare, Maddox (15 ani), au vizitat Palatul Buckingham, după ce actrița și-a ținut primul curs în calitate de profesoară a London School of Economics. Potrivit presei britanice, la momentul vizitei lui Jolie, niciun membru al familiei regale britanice nu se afla la palat. Pierderea lor!

  • Angelina Jolie

    Chiar dacă Angelina Jolie și Brad Pitt s-au înțeles să nu divulge nicio informație cu privire la procesul lor de divorț, ca să nu se mai facă de râs în presă, săptămâna trecută, totuși, în presa de peste Ocean s-a aflat despre faptul că actrița nu-și dorește doar dreptul de custodie deplină asupra copiilor, dar și obținerea unei pensii alimentare din partea fostului soț.