Angelina Jolie, într-o poveste de dragoste din timpul Războiului Bosniac

Citeste tot despre: 

Actriţa americană vrea să facă un film despre o poveste de dragoste care are loc în timpul Războiului Bosniac (1992 - 1995), actriţa fiind în vizită în Bosnia-Herţegovina, ocazie cu care a discutat cu autorităţile despre sprijinirea refugiaţilor.

Angelina a anunţat că va regiza şi va juca într-un film a cărui acţiune se petrece în timpul Războiului Bosniac (1992 - 1995), într-o declaraţie dată publicităţii, sâmbătă, de Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU (ICNUR), organizaţie pentru care Jolie este ambasadoare a bunăvoinţei. Filmările ar urma să înceapă în toamnă.

Pelicula va spune povestea unui cuplu de îndrăgostiţi, care se întâlnesc înainte de izbucnirea războiului, şi va ilustra totodată impactul războiului asupra relaţiei lor.

"Filmul este o poveste de dragoste, nu un punct de vedere politic", se mai spunea în declaraţie.

Distribuţia va include actori de diverse etnii din fosta Iugoslavie. "Mi-ar plăcea să implic cât mai mulţi localnici şi să învăţ cât mai multe", a spus actriţa.

Angelian Jolie a ajuns vineri la Sarajevo, într-o vizită-surpriză, iar sâmbătă s-a întâlnit cu membri ai administraţiei prezidenţiale interetnice din Bosnia-Herţegovina pentru a discuta modalităţi de a îi ajuta pe miile de refugiaţi de război care se întorc în ţară.

Actriţa şi partenerul ei, Brad Pitt, i-au mai vizitat pe refugiaţii bosnieci în aprilie anul acesta, Jolie promiţând atunci să revină în ţara răvăşită de război.

Tot sâmbătă, actriţa a vizitat Budapesta, alături de copii ei - gemenii Knox şi Vivienne -, fiind în căutare de locuri de filmare pentru noul ei proiect, potrivit popsugar.com.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1