Angelina Jolie e piele și os! Uite în ce hal arată

angelina_jolie.jpg

angelina jolie
Angelina Jolie (40 de ani)
foto: Wenn

Angelina Jolie (40 de ani), considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, nu mai arată deloc ca în tinerețe. Deși chipul ei pare să fi rămas înțepenit în timp, trupul celebrei actrițe lasă de dorit. Vedeta a slăbit foarte mult, iar genunchii ei s-au zbârcit teribil.

Totuși, Angelina nu pare să fie conștientă de cât de slabă este. Aceasta a purtat o rochie neagră și destul scurtă la premiera filmului Kung Fu Panda 3, care i-a lăsat la vedere picioarele lungi, dar foarte subțiri. Nici tocurile elegante nu au avantajat-o pe vedetă, mai ales că i-au subțiat și mai tare silueta.

Cât de mult a slăbit

 • angelina jolie picioare slaba
  Angelina Jolie a slăbit enorm
  Foto Photoland Wenn
 • angelina jolie picioare slaba
  Angelina Jolie a slăbit enorm
  foto: Hepta
 • angelina jolie picioare slaba
  Angelina Jolie a slăbit enorm
  foto: Hepta
 • angelina jolie mana slaba
  Angelina Jolie a slăbit enorm
  Foto Photoland Wenn
 • Maximize

1/4

Nu se știe dacă cei șase copii au epuizat-o pe Angelina sau cariera nu-i mai lasă destul timp cât să se alimenteze corect, însă noul ei look i-a îngrijorat pe fani. Mulți dintre admiratorii actriței au speculat chiar că ar fi grav bolnavă.

Loading...

Citește și

 • angelina jolie consum de droguri

  Nu e nicio surpriză că unele vedete au dus, la un moment dat în viața lor, o adevărată luptă cu dependența de droguri. Sunt, însă, niște amănunte pe care nici nu ni le-am fi putut închipui.

 • angelina si brad

  Revista ”National Enquirer” aruncă bomba! Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează după 15 luni de căsătorie. Ea şi-ar fi găsit deja un alt bărbat, iar el şi-ar fi găsit altă femeie. Urmează bătălia pentru copii!

 • angelina jolie brad pitt

  Cel mai frumos cuplu de la Hollywood se întrece în declarații de dragoste. Angelina Jolie (40 de ani) și Brad Pitt (51 de ani) concurează cu reale șanse de succes la titlul de îndrăgostiții anului, chiar dacă cei doi sărbătoresc în 2015 deja zece ani de când sunt împreună. Într-un interviu recent pentru revista People, Angelina îi face soțului ei cea mai frumoasă declarație de dragoste.

 • Brad şi Angelina au petrecut o săptămână în provincia turcă Izmir, vara aceasta. A fost suficient să se convingă că vor să se mute aici.