Angelina Jolie, criticată de fani! Şi-a dus copiii la un film de groază

angelina-jolie-copii-los angeles.jpg

angelina jolie la promenada cu copiii sai
Angelina Jolie îşi scoate des copiii în oraş, iar ultima ieşire a fost la un film de groază
foto: Hepta

În plin proces de divorţ, Angelina Jolie (43 de ani) petrece tot mai timp alături de copiii ei, în timp ce Brad Pitt (54 de ani) e nemulţumit de faptul că nu-şi poate vedea odraslele mai des. Angie îşi scoate copiii la restaurant, în parcuri de distracţie, dar şi la cinema. Angelina şi-a dus zilele trecute copiii la premiera unui film de groază.

Ultima ieşire i-a adus însă critici şi asta pentru că actriţa a mers la premiera filmulul „The Nun”, o producţie horror filmată chiar în România.

Angie a mers cu copiii la un film de groază

Premiera filmului a avut loc în weekend la Los Angeles, iar Angelina şi-a făcut apariţia alături de Zahara (13 ani), Shiloh (12 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (10 ani), scrie Daily Mail. Băieţii Pax şi Maddox nu au fost văzuţi prin preajmă.

“The Nun - Călugăriţa: Misterul de la mănăstire” este cel aşteptat horror al anului şi a stârnit controverse înainte de lansare. Internauţii consideră nepotrivită alegerea lui Angie şi sunt de părere că actriţa nu ar fi trebuit să-şi ducă odraslele la un film de groază, mai ales că traillerul este unul înfricoşător. Povestea începe cu o tânără călugăriță care se sinucide în condiții ciudate, iar Vaticanul decide să cerceteze ce s-a întâmplat.

Filmul este realizat integral în ţara noastră de Casa de producţie Warner Bros de la Hollywood, iar în distribuţie apar şi actori români. Scenele înfricoşătoare s-au filmat la Castelul Corvinilor din Hunedoara, La Palatul Mogoşoaia şi în interiorul Casei Poporului.

Angelina Jolie riscă să piardă custodia celor șase copii

Angelina Jolie deține custodia celor șase copii, cu vârste cuprinse între 16 și 9 ani, iar judecătorul i-a pus în vedere destul de clar faptul că va trebui să îi acorde lui Brad mai mult timp alături de aceștia. Motivul? Lipsa unei legături cu tatăl lor ar putea fi foarte dăunătoare dezvoltării pshicie și emoționale a acestora. Instanța este de părere că cei șase sunt în deplină siguranță alături de tatăl lor, așadar a sugerat faptul că ei ar trebui să aibă o relație solidă și sănătoasă atât cu Angelina, cât și cu Brad, potrivit Daily Mail.

Angelina și Brad au șase copii împreună (trei biologici şi trei adoptaţi). După despărțire, actrița a luat copiii și s-a mutat într-o casă închiriată, până când a cumpărat o proprietate în valoare de 25 de milioane de dolari, în Los Feliz, California.

Vezi aici traillerul filmului “The Nun”

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1