Angelina Jolie ar putea muri în orice moment! Vezi de ce

Citeste tot despre: 

Grave tulburări alimentare! De asta suferă actriţa Angelina Jolie, care a ajuns să cântărească sub 40 de kilograme. Din cauza faptului că nu se hrăneşte, diva ar putea să moară în orice clipă, susţine revista canadiană “Star Système”.

Celebra actrtiţă Angelina Jolie (40 de ani) nu încetează să slăbească. Experţi citaţi de revista “National Enquirer” spun că vedeta a ajuns să cântărească 36 de kilograme. Apropiaţii sunt foarte îngrijoraţi din cauza stării ei de sănătate. Ea refuză însă cu încăpăţânare să se interneze pentru a face investigaţii medicale pentru ca să vadă ce are. Soţul său, Brad Pitt (52 de ani), a ameninţat-o cu divorţul, dacă nu se tratează. Cei doi se ceartă tot timpul şi chiar au ajuns să locuiască separate, din această cauză.

Trebuie salvată de la o moarte sigură

Brad Pitt a încercat tot ce i-a stat în putinţă pentru a o salva pe Angelina de la o moarte sigură. “Se înfometează şi corpul ar putea să o lase în orice moment”, spune doctorul David Fischer, citat de revista canadiană mai sus amintită. Actriţa îşi trage ultimele resurse de energie din muşchi, mai spune medicul mai sus amintit. “Angelina trebuie ajutată de proefesionişti rapid, dar refuză să recunoască faptul că are probleme S-a închis într-o spirală de negare care i-ar putea fi fatală”, adaugă doctorul.

Angelina

Angelina Jolie
Angelina refuză să se interneze, susţine revista canadiană
Angelina are de asemenea grave tulburări hormonale, după ce şi-a scos ovarele anul trecut şi şi-a tăiat sânii, în 2013, potrivit  “Life &Style”. Dacă vor ajunge la divorţ, Angelina şi Brad vor trebui să împartă averea comună de 400 de milioane de dolari. De asemenea, se vor lupta pentru custodia celor 6 copii ai lor, 3 biologici, Shiloh (9 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, de 7 ani, şi 3 adoptaţi, Maddox (14 ani), Pax (12 ani) şi Zahara (10 ani).

 

 

Loading...