Angelina Jolie a ajuns schelet

15-vedete-foto-2-3-cgettyimages-ol-845352280.jpg

Angelina este mai slabă ca niciodată
Foto: Guliver/ GettyImages
Citeste tot despre: 

Este numai piele şi os! Angelina Jolie a şocat publicul cu apariţia ei scheletică la avanpremiera filmului” The Breadwinner”, a cărui producătoare este. Actriţa era împreună cu 5 dintre odraslele sale.

Nu-şi poate reveni, deşi în curând se împlineşte un an de când a dat divorţ de Brad Pitt (53 de ani)! Angelina Jolie (42 de ani) a zâmbit fermecător cu ocazia prezentării filmului “The Breadwinner”, la Festivalul de film de la Toronto, Canada. Însă actriţa este mai slabă ca oricând, iar gurile rele spun că surâsul ei ascunde o mare suferinţă. Angelina a ajuns să cântărească puţin peste 40 de kilograme şi este în pragul anorexiei. Era înconjurată de copiii săi, Shiloh (11 ani), Pax (13 ani), Zahara (12 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, de 9 ani, care ar face orice numai ca ea să-şi revină. Doar fiul adoptiv cel mai mare, Maddox (16 ani), a lipsit de la eveniment. De altfel, de la un scandal dintre acesta şi Brad, s-a ajuns la divorţ.

15-vedete-foto-3-2-col-gettyimages-845352434.jpg

A fost însoţită de odraslele sale Shiloh, gemenii Vivienne şi Knox, şi Zahara
Foto: Guliver/ GettyImages

 

Angelina a povestit cu lacrimi în ochi cât de mult îi lipseşte soţul, de care s-a despărţit la doi ani după căsătorie şi după 11 ani de viaţă comună. “Nu găsesc nici o plăcere în a fi singură. Nu asta am vrut. Nu este nimic bun în viaţa de celibatară. E foarte greu de trăit aşa”, a mărturisit actriţa. Angelina este foarte palidă şi îşi pune mult machiaj ca să nu se observe acest lucru pe covorul roşu. Ea a confirmat faptul că divorţul a îmbolnăvit-o.

15-vedete-foto-4-2-col-gettyimages-845473200.jpg

Mâinile i-au ajuns numai oase
Foto: Guliver/ GettyImages

 

A suferit şi o paralizie facială temporară. Deşi actriţa a declarat că este dispusă să-l ierte pe Brad, apropiaţii ei spun că nu sunt şanse totuşi să se împace. La finalizarea divorţului, Angelina va rămâne cu averea de 160 milioane de dolari, iar Brad va păstra 240 de milioane de dolari, conform contractului lor prenupţial. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1