Angelina, de ce nu-ţi dai copiii la şcoală?

familia-angelina.jpg

Plăteşte 1.000.000 $ profesorilor particulari
Foto: Hepta
Citeste tot despre: 

Trăiesc ca nomazii! Angelina Jolie şi Brad Pitt au mai multe case, dar nu trăiesc tot timpul în ele. Călătoresc în întreaga lume şi poposesc câteva luni în locurile în care filmează, de aceea nu dau copiii la şcoală.

“Şcoala nu este cel mai important lucru pentru mine”, a recunoscut recent actriţa Angelina Jolie (39 de ani), într-un interviu pe care l-a acordat în exclusivitate pentru ediţia germană a revistei “OK!”. De aceea, copiii ei, trei adoptaţi, Maddox (13 ani), Pax (11 ani) şi Zahara (10 ani), şi 3 biologici, Shiloh (9 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (6 ani), nu sunt înscrişi la şcoală.

Educaţia lor este făcută de profesori angajaţi să-i însoţească pretutindeni pe unde merg împreună cu celebrii lor părinţi. Pentru asta mama lor plăteşte 1 milion de dolari (peste 4 milioane de lei) pe an dascălilor particulari. La averea ei împreună cu cea a soţului său, Brad Pitt (51 de ani), de 385 de milioane de dolari, nu este o mare problemă.

Copiii trebuiau daţi la “pre k” (n.r. un fel de clasa zero)  de la 5 ani, potrivit legilor din SUA, dar nu au mers decât câteva luni la şcoala franco-americană de elită din Budapesta, în timp ce mama lor turna în Ungaria filmul “In the Land of Blood and Honey”. Ei ar vrea să meargă la ore, ca toţi copiii, dar vedeta nu vrea să fie trataţi ca nişte elevi oarecare.

Şi Brad, care a făcut un liceu de prestigiu şi a absolvit Universitatea din Missouri, ar dori ca cei şase copii să facă şcoli serioase. Însă Angelina, pentru care şcoala nu a fost niciodată o prioritate, se opune cu încăpăţânare. Ea însăşi nu a dat mare importanţă studiilor, la 16 ani abandonând şcoala pentru a se ocupa de modeling, dar nu a avut mare succes, apoi de îmbălsămarea morţilor.

 

Loading...

Citește și

  • victoria frunari sosie angelina Jolie

    Victoria Frunari (24 de ani) este un manechin argentinian. A devenit celebră pe rețeaua de socializare Instagram (mai populară în America), datorită asemănării izbitoare cu actrița Angelina Jolie. Ea s-a folosit de acest atuu pentru a se lansa. Și bine a făcut. Are un succes nebun în industria modei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1