Andrei Leonte şi Amna sărbătoriţi în direct la Kanal D

CLIIMA20140325_0094_1.png

Andrei Leonte, Amna şi What's Up

După ce ieri Amna şi-a aniversat ziua de naştere, azi a fost rândul lui Andrei Leonte să fie surprins şi si sărbătorit în direct

Andrei Leonte a împlinit azi 25 de ani şi a fost surprins de realizatorii emisiunii Teo Show de la Kanal D în direct cu un tort. Acesta a a fost adus de Amna, tânăra solistă care a cântat cu What's Up. La rândul ei şi aceasta a fost surprinsă de What's Up care a venit în direct cu un alt tort pe care l-a oferit solistei care a fost sărbătorită ieri.

Solistul a primit mai multe cadouri la aniversarea celor 25 de ani pe care i-a împlinit chiar azi. Unul dintre cadouri a fost o invitaţie la un salon, special pentru bărbaţi, unde a mers să-şi schimbe look ul şi să se tundă.

CLIIMA20140325_0095_1.jpg

Andrei Leonte are look nou

„Am prmit mai multe cadouri azi. M-a surprins invitaţia la „Special for Men", un salon abia deschis, care nu numai că îţi oferă servicii de tuns şi bărbierit, dar îţi face şi cumpărăturile şi îţi duce maşina la spălătorie. Sper ca fanii mei să fie încântaţi de noul meu look. Mie mi-a plăcut foarte mult şi sper să revin acolo", a povestit Andrei Leonte.

loading...
Loading...
OKMAGAZINE.RO0
1
OKMAGAZINE.RO: 0
OKMAGAZINE.RO1