Anastacia s-a vindecat de cancer, dar a trecut iar prin clipe grele: "Mi-a fost teamă că o să rămân fără sâni"

anastacia1.jpg

anastacia
Anastacia a învins cancerul de două ori
Foto: Instagram

Cântăreața Anastacia (48 de ani) a devenit cunoscută la începutul anilor 2000 datorită pieselor ritmate, dar cu substanță și a vocii total speciale. Artista a trecut prin momente groaznice când a fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2013.

S-a vindecat de fiecarea dată, căci a fost pusă de două ori în această cruntă postură. A făcut dublă mastectomie și apoi a suferit o intervenție de reconstrucție. Nu s-a lăsat nicio clipă doborâtă de boală, iar ușor-ușor și-a reluat viața.

Anul acesta a acceptat să participe la o emisiune de dans asemănătoare celei care a făcut senzație și la noi, "Dansez pentru tine", în care vedete și oameni obișnuiți cu cazuri sociale fac echipă pentru a câștiga un premiu în bani. Cum prizele spectaculoase și mișcările riscante sunt o parte importantă a show-ului, nici Anastacia nu a fost lipsită de astfel de momente, dar și de accidentări, iar acest lucru a speriat-o cumplit, căci s-a lovit la sâni.

"Am avut o spaimă imensă. Am fost terifiată la momentul acela, nu am găsit niciun cabinet medical deschis, așa că a trebuit să aștept duminică și luni cu teamă că aș putea să-mi pierd sânul lovit", a dezvăluit Anastacia la o emisiune tv. Din cauza acestor probleme de sănătate, solista a fost nevoită să părăsească emisiunjea, iar partenerul ei a fost eliminat.

anastacia.jpg

anastacia
Anastacia s-a lovit la sâni la o emisiune de dans
Foto: Instagram
Loading...

Citește și

  • anastacia

    Încă de la începutul anilor 2000, Anastacia a devenit o cântăreață pop de renume internațional. Deși este de origine americană, Anastacia a avut un mare succes pe continentul european. după ce a fost diagnosticată cu cancer de două ori, artista a anunțat că s-a vindecat, iar acum a pozat nud pe Internet.

  • anastacia varsta reala botox

    Anastacia (47 de ani) a recunoscut că a fost înnebunită după injecțiile cu Botox și a dezvăluit motivele pentru care și-a ascuns adevărata vârstă. Artista spunea la începutul carierei sale că are 22 de ani, deși avea, de fapt, 30. În timp, adevărul a ieșit la iveală în presa internațională, iar ea a vrut să le spună fanilor ce a determinat-o să recurgă la astfel de gesturi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1