Anastacia: „Mi-am ascuns vârsta și eram obsedată de Botox”

anastacia.jpg

anastacia varsta reala botox
Cântăreața a dat cărțile pe față
Foto: Hepta

Anastacia (47 de ani) a recunoscut că a fost înnebunită după injecțiile cu Botox și a dezvăluit motivele pentru care și-a ascuns adevărata vârstă. Artista spunea la începutul carierei sale că are 22 de ani, deși avea, de fapt, 30. În timp, adevărul a ieșit la iveală în presa internațională, iar ea a vrut să le spună fanilor ce a determinat-o să recurgă la astfel de gesturi.

Anastacia a rupt tăcerea. Cântăreața a vrut să dea cărțile pe față și a recunoscut că și-a mințit fanii mulți ani, în privința vârstei ei reale. De asemenea, blonda a dezvăluit că era absolut obsedată de Botox.

„Am fost înnebunită după Botox când aveam 30 de ani. Îmi făceam injecții la fiecare trei luni. Imediat după divorț (a fost căsătorită cu bodyguardul ei, Wayne Newton n.r), mi-am dat seama că trebuie să mă opresc neapărat. Acum îmi place să văd că pot să îmi mișc fața normal”, a declarat artista, pentru publicația britanică The Daily Mail.

Cu toate acestea, Anastacia nu neagă că și-ar mai face îmbunătățiri estetice și în viitor, mai ales în zona frunții, pentru a ascunde eventualele riduri. La începutul carierei sale, artista susținea că are 22 de ani, dar avea 30.

„Am fost la o emisiune tv unde trebuia să ai sub 29 de ani ca să participi, așa că mi-am ascuns vârsta.(...) Jurnaliștii mă întrebau în ce an m-am născut și câți ani are sora mea și mă panicam. Dar toată lumea din industrie minte cu privire la vârsta reală. Eu credeam că asta trebuie să fac pentru a ajunge sus, dar chiar e foarte greu să faci față unei astfel de minciuni”, a explicat Anastacia.

A fost diagnosticată cu cancer la sân

 

Anastacia a trecut prin momente groaznice. A fost diagnosticată cu cancer la sân când avea doar 34 de ani. În 2013, cântăreața a anunțat că are din nou cu cancer, așa că s-a decis să își facă o operație de dublă mastectomie. Artista s-a luptat să își revină, deși își pierduse încrederea în feminitatea ei. Toate acestea au făcut-o să fie sinceră cu fanii ei și să spună adevărul despre câte de greu a încercat-o viața. Acum, Anastasia și-a dat seama cât de mult își iubește cariera muzicală și este ocupată cu promovarea noului ei album „Ultimate Collection”, lansat pe 6 noiembrie.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1