Anastacia, în ce hal te-ai pocit! Botoxul i-a deformat chipul

Anastacia.jpg

Anastacia
2015 Blonda şi-a umflat chipul cu operaţii estetice în exces
Fotografii: Hepta/Guliver/Splashnews
Citeste tot despre: 

Buhăită şi cu buzele umflate de botox! Aşa şi-a îngrozit cântăreaţa Anastacia fanii din oraşul italian Padova, strânşi s-o vadă interpretând hiturile „I’m Outta Love” şi „Left Outside Alone”.

Solista în vârstă de 46 de ani a ajuns de nerecunoscut din cauza excesului de botox. După ce a reuşit să învingă cancerul mamar de două ori, tăindu-şi ambii sâni, vedeta americană s-a urâţit îngrozitor. Anastacia a devenit o victimă a operaţiilor estetice nereuşite, iar acum are faţa umflată ca un pepene. Una dintre cele mai apreciate şi dorite soliste refuză să îmbătrânească şi s-a umplut cu acid hialuronic şi botox ca să oprească timpul în loc.

Cu toate acestea, blonda n-a reuşit să-şi păcălească fanii din oraşul italian Padova, veniţi s-o vadă cântând melodiile ei celebre, „I’m Outta Love” şi „Left Outside Alone”. În locul femeii irezistibile şi provocatoare, aceştia au văzut o Anastacia buhăită, explodată de botox şi cu buzele bot de raţă. Se vedea de la o poştă că artista, cu o avere de 40 de milioane de dolari,  este „tunată”, deşi nu recunoaşte sub nici o formă că s-a lăsat pe mâna chirurgilor esteticieni.

 

Anastacia.jpg

Anastacia
2012 După ce a învins cancerul era fermecătoare
Foto: Hepta/Guliver/Splashnews

 

Şi ei au ajuns de nerecunoscut

Actorul american de comedie Chevy Chase, binecunoscut datorită rolurilor din filmele “Un weekend de coșmar” şi ”O vacanță de tot râsul”, nu mai păstrează nimic din farmecul bărbatului de odinioară. În vârstă de 71 de ani, starul anilor ’80 s-a îngrăşat enorm din cauza excesului de alcool. El a fost surprins pe aeroportul din Los Angeles, cu chipul umflat şi părul foarte grizonant. Deşi a neglijat mult aspectul fizic, comedianul, cu o avere de 50 de milioane $, e căsătorit de 32 de ani cu Jayni Luke.

Chevy Chase .jpg

Chevy Chase
Chevy Chase (71 de ani), foarte gras şi chelios
Foto: Hepta/Guliver/Splashnews

Cunoscuta cântăreaţă Diana Ross reuşeşte să se menţină foarte bine la cei 70 de ani ai săi. Cu toate acestea, fosta solista trupei „The Supremes” dă o luptă aprigă cu bătrâneţea. Vedeta şi-a făcut praf articulaţiile, mai ales în zona genunchilor. Din această cauză, Diana Ross este nevoită să se deplaseze numai cu ajutorul unui scaun cu rotile, ajutată de o asistentă. Cu o avere de 250 de milioane de dolari, vedeta americană încă susţine concerte, în ciuda problemelor de sănătate.

Diana Ross.jpg

Diana Ross
Diana Ross (70 de ani) nu mai poate merge pe picioarele ei
Foto: Hepta/Guliver/Splashnews
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1