Anastacia: «Am învins a doua oară cancerul!»

Citeste tot despre: 

„M-am vindecat de cancer pentru totdeauna!”, aşa suna anunţul emoţionant făcut de artistă pe pagina ei de Internet. Anastacia a dispărut de pe scenă în luna ianuarie după ce a fost diagnosticată a doua oară cu o formă de cancer la sân.

13 ianuarie 2013. Anastacia, de 44 de ani, anunţă că e nevoită să-şi întrerupă turneul european din cauza unor probleme de sănătate. Doctorii o anunţaseră atunci că are cancer la sân. Coşmarul care i-a marcat cariera în 2003 revenea.

A început tratamentul de radioterapie şi chimioterapie. Ca o luptătoare adevărată, Anastacia nu s-a dat bătută şi s-a retras complet din viaţa publică internându-se cu mare discreţie la o clinică particulară.

S-a concentrat pe tratament şi miracolul s-a produs: ieri, Anastacia s-a întors în studioul de înregistrări şi a făcut publică vestea pe care toţi fanii o aşteptau cu sufletul la gură. „Am învins cancerul a doua oară. Sunt vindecată pe veci de el".

„Este extraordinar de frumos să vezi cum viaţa îţi rezervă un viitor frumos şi îţi poţi face planuri pentru următorii ani", a mai adăugat ea pe pagina ei de Internet. Anastacia a susţinut un concert în România, chiar în prima zi a acestui an.

Salvată de operaţie în 2003

Anastacia s-a confruntat prima oară cu cancerul la sân în 2003. După un tratament îndelungat de radioterapie, nodulii maligni nu au intrat în remisie, iar doctorii i-au sugerat să facă o operaţie de extirpare a sânilor. Nu a fost de acord decât cu intervenţia chirurgicală asupra unui dintre ei şi reconstrucţia lui ulterioară. După zece ani, cancerul a revenit la celălalt sân.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1