Amber Heard, fără sutien pe stradă! Toată lumea s-a uitat după ea

amber-heard-fara-sutien.jpg

Amber Heard, fără sutien pe o stradă din Los Angeles
Actrița a renunțat la sutien într-o ținută lejeră, de stradă
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Amber Heard (33 de ani) a fost surprinsă recent de paparazzi, în timp ce se întorcea acasă, duminică (9 iunie). Superba actriță a ieșit pe străzile din Los Angeles îmbrăcată lejer, într-o pereche de blugi și un maiou alb, pe dedesubtul căruia se vedea clar că fosta soție a lui Johnny Depp nu poartă sutien.

Amber Heard a întors toate privirile bărbaților care treceau pe lângă ea, deși era nemachiată și îmbrăcată ca o femeie absolut normală. Lipsa sutienului a atras cu siguranță atenția, însă actrița nu a părut stânjenită și nu a încercat să-și ascundă sânii în vreun fel. Recent, s-a zvonit că Amber Heard o duce mai bine ca niciodată și că l-a uitat pe fostul soț. Ea s-a cuplat cu tinerelul model Milos Drago (25 de ani). Aceștia s-au cunoscut în urmă cu două luni prin niște prieteni comuni, la un restaurant din New York, relatează Daily Star

„Sunt inseparabili din ziua în care s-au cunoscut. Milo s-a dus în Los Angeles unde i-a cunoscut familia și prietenii lui Amber. Au ieșit des în L.A, însă nu vor să-și facă publică relație”, a declarat o sursă apropiată de actrița americană.

amber-heard.jpg

Amber Heard, fără sutien pe o stradă din Los Angeles
Amber Heard a ieșit fără sutien din casă
Foto: Profimedia

 

Johnny Depp și Amber Heard au divorțat în 2016

Amber Heard și Johnny Depp au divorțat cu scandal în 2016. Actrița l-a acuzat pe fostul soț că a fost violent cu ea. Amber a susţinut că Johnny Depp a abuzat-o și a apărut în public cu răni pe faţă, ca să-şi susţină afirmaţiile. În pofida tuturor dovezilor, Depp nu a recunoscut niciodată că ar fi atins-o pe Heard.

Anul acesta, Johnny Depp și-a dat în judecată fosta soție sperând că instanțele de judecată îi vor spăla imaginea pătată. El i-a cerut lui Amber Heard 50 de milioane de dolari despăgubire. 

 

Citește și

Bisexuala Amber Heard: „Am gusturi mai bune la femei decât la bărbaţi”

Johnny Depp, război total împotriva fostei soţii, Amber Heard: «M-a înşelat cu Elon Musk»

 

Loading...

Citește și

  • Amber Heard și Johnny Depp

    Amber Heard (32 de ani) a făcut noi dezvăluiri șocante despre abuzurile la care a fost supusă de către fostul ei soț, Johnny Depp (55 de ani). Actrița a depus documente la o curte de justiție care atestă că a fost amenințată cu moartă și a cerut respingerea procesului intentat de actor. Depp a dat-o în judecată pe fosta lui soție pentru defăimare.

  • johnny depp si amber heard

    Divorţul dintre Amber Heard şi Johnny Depp a avut loc în anul august 2016 şi a fost unul zgomotos, căci de ambele părţi au fost aduse acuzaţii grave. În decembrie 2018, actriţa a acceptat să vorbească despre povestea de dragoste zbuciumată pe care a trăit-o cu Depp pentru publicaţia Washington Post, iar poveştile relatate nu au fost deloc pe placul actorului. Prin urmare, el a dat-o în judecată pentru defăimare, iar conflictul pare să fie departe de a lua sfârşit. Heard a participat la o conferinţă în Brooklyn, Statele Unite ale Americii şi a povestit despre lupta pe care o duce împotriva celui care i-a fost soţ.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1