Amber Heard, dată afară din ”Aquaman 2”? Cu cine ar fi fost înlocuită

Amber Heard

Amber Heard arată rău
Amber Heard nu s-ar fi prezentat la o examinare fizică
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Au apărut zvonuri că Amber Heard a fost dată afară din distribuția filmului ”Aquaman 2”. Ea ar putea fi înlocuită cu Emilia Clarke.

Au apărut zvonuri că actrița Amber Heard (34 de ani) a fost dată afară din distribuția filmului ”Aquaman 2”. Site-ul Australian Sausage Roll și canalul YouTube PopCorned Planet susțin că actrița ”nu s-a prezentat la examinarea fizică” pentru rol și că, astfel, nu și-a respectat contractul. Site-urile The Blast și We Got This Covered au informat că Amber ar fi fost deja înlocuită cu actrița Emilia Clarke (34 de ani) din ”Urzeala tronurilor”.

Amber Heard, sărut pasional cu noua iubită! Actrița preferă fetele după divorțul de Johnny Depp

Johnny Depp şi Amber Heard, procesul anului la Hollywood. Actrița a venit la tribunal alături de iubită

Amber nu ar mai corespunde ca fizic

Amber Heard ar fi pus pe ea niște kilograme și ar fi într-o formă jalnică. Există o clauză în contract potrivit căreia trebuia să fie în formă bună înainte de filmări. În primul film, Amber a jucat rolul Merei, soția superoului Aquaman. Primele zvonuri potrivit cărora Emilia îi va lua locul în ”Aquaman 2” au apărut anul trecut, în decembrie. Responsabilii filmului nu vor să facă dezvăluiri cu privire la distribuția noului film. Mulți fani se bucură că Amber ar putea să fie înlocuită pe rețelele sociale. Au apărut zvonuri că Amber Heard a fost dată afară din distribuția filmului ”Aquaman 2”.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1