Amber Heard, cu sânii la vedere într-o bluză complet transparentă

amber-heard-sani-goi1.jpg

amber heard portret
Amber Heard a ales o bluză transparentă, care i-a lăsat sânii la vedere
foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Amber Heard a făcut cea mai bună reclamă filmului care va intra în cinematografe la sfârșitul acestei luni, afișându-se într-o bluză din dantelă complet transparentă, care i-a lăsat sânii la vedere. S-a întâmplat la o vizionare oficială a peliculei ”Aquaman” la New York, urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Amber Heard a fost surprinsă luni, în New York, la o vizionare a filmului ”Aquaman”, în care joacă alături de actorul Jason Momoa. Actrița în vârstă de 32 de ani a ales o ținută relaxată și foarte sexy pentru întâlnirea cu primii spectatorii ai peliculei, iar fotografii nu au putut rata imaginea cu sânii vizibili prin bluza neagră din dantelă complet transparentă.

amber heard intr-o bluza transparenta cu sanii la vedereZoom
Amber Heard, cu sânii la vedere, într-o bluză transparentă
foto: Profimedia

 

Amber Heard, fără sutien și cu sânii la vedere

Actrița și-a lăsat intenționat sacoul negru descheiat, astfel încât să nu existe vreo șansă ca detaliile intime super sexy să rămână ascunse. Jeanșii cu talie înaltă, pe care Amber i-a îndoit deasupra gleznelor, și pantofii negri stiletto au întregit ținuta de divă.

Fosta soție a lui Johnny Depp și-a coafat părul blond în câteva bucle foarte lejere și a adăugat câteva bijuterii și un ruj roșu ca focul pentru o imagine perfectă de star de cinema.

În filmul ”Aquaman”, Amber o interpretează pe Mera, alături de Jason, care este Arthur Curry/Aquaman, o ființă pe jumătate atlantean, pe jumătate om. În distribuție mai regăsim nume mari precum Nicole Kidman, Patrick Wilson și Willem Dafoe.

 

Citește și:

ŞOCANT! Johnny Depp zice că fosta soţie și-a făcut nevoile în patul matrimonial

Bisexuala Amber Heard: „Am gusturi mai bune la femei decât la bărbaţi”

loading...
Loading...

Citește și