Amber Heard, cu sânii la vedere într-o bluză complet transparentă

amber-heard-sani-goi1.jpg

amber heard portret
Amber Heard a ales o bluză transparentă, care i-a lăsat sânii la vedere
foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Amber Heard a făcut cea mai bună reclamă filmului care va intra în cinematografe la sfârșitul acestei luni, afișându-se într-o bluză din dantelă complet transparentă, care i-a lăsat sânii la vedere. S-a întâmplat la o vizionare oficială a peliculei ”Aquaman” la New York, urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Amber Heard a fost surprinsă luni, în New York, la o vizionare a filmului ”Aquaman”, în care joacă alături de actorul Jason Momoa. Actrița în vârstă de 32 de ani a ales o ținută relaxată și foarte sexy pentru întâlnirea cu primii spectatorii ai peliculei, iar fotografii nu au putut rata imaginea cu sânii vizibili prin bluza neagră din dantelă complet transparentă.

amber-heard-sani-goi.jpg

amber heard intr-o bluza transparenta cu sanii la vedere
Amber Heard, cu sânii la vedere, într-o bluză transparentă
foto: Profimedia

 

Amber Heard, fără sutien și cu sânii la vedere

Actrița și-a lăsat intenționat sacoul negru descheiat, astfel încât să nu existe vreo șansă ca detaliile intime super sexy să rămână ascunse. Jeanșii cu talie înaltă, pe care Amber i-a îndoit deasupra gleznelor, și pantofii negri stiletto au întregit ținuta de divă.

Fosta soție a lui Johnny Depp și-a coafat părul blond în câteva bucle foarte lejere și a adăugat câteva bijuterii și un ruj roșu ca focul pentru o imagine perfectă de star de cinema.

În filmul ”Aquaman”, Amber o interpretează pe Mera, alături de Jason, care este Arthur Curry/Aquaman, o ființă pe jumătate atlantean, pe jumătate om. În distribuție mai regăsim nume mari precum Nicole Kidman, Patrick Wilson și Willem Dafoe.

 

Citește și:

ŞOCANT! Johnny Depp zice că fosta soţie și-a făcut nevoile în patul matrimonial

Bisexuala Amber Heard: „Am gusturi mai bune la femei decât la bărbaţi”

Loading...

Citește și