Amal Clooney renunţă la verighetă. Motivul este incredibil

amal_gorge_clooney.jpg

Amal şi George Clooney s-au căsătorit în august 2014
Foto: Splashnews

Amal Clooney a decis să renunţe la inelul de logodnă primit de la George Clooney, în valoare de peste 680.000 de dolari, pentru că nu se potriveşte cu statutul ei de avocat pentru drepturile omului.

Amal (37 de ani) a primit un inel de diamant de şapte carate de la George (54 de ani) când cei doi s-au logodit în aprilie 2014. Însă inelul este mult prea ostentiv pentru avocata specializată în drepturile omului, aşa că Amal a decis să îl înlocuiască cu unul mult mai simplu. 

Aşa se facă că acum ea caută o verighetă simplă, din platină, pe care o va purta când va fi prezentă la tribunal. 

spl1145553_001.jpg

Amal a primit un inel de peste 680.000 de dolari de la George
Foto: Splashnews

"Vrea un inel mai simplu când lucrează la cazuri serioase. Lumea o tot opreşte şi o admiră, e un inel mare şi nu are cum să îl ascundă. George o înţeleg şi o sprijină în totalitate", au povestit prieteni ai cuplului, conform mirror.co.uk. 

Amal şi George Clooney s-au căsătorit în august 2014, la Veneţia. Atunci, avocata a mutat pur şi simplu inelul de pe mâna stânga, pe care îl purta în timpul logodnei, pe mâna dreaptă. 

Amal, care s-a născut la Beirut, Liban şi a crescut în Marea Britanie, este una dintre cele mai cunoscute avocate pentru drepturile omului şi a avut numeroşi clienţi faimoşi, printre care fondatorul WikiLeaks, Julian Assange şi fostul prim ministru al Ucrainei, Iulia Timişenko. În ianuarie, ea a preluat un nou caz important şi reprezintă statul armean în procesul cu un politician din Turcia care neagă genocidul din 1915. 

 

 

Loading...
 
 

Citește și